Van itt olyan anyuka, akinek nagymama nélkül nöl fel a gyermeke?
A gyerekeim nagymama nélkül nöttek fel, mert 600 km-re lakunk egymástól, de semmi bajuk sem lett töle.
Söt a férjem nem is ismerte a nagyszüleit, mert meghaltak, mielött megszületett volna, mégis normális ember lett.
Nagyon együttérzek veled...tudom, ez még rosszabb tán mintha nem élnének, mert az legalább olyan végleges. De ez amikor élnek de nincs kapcsolat sokkal fájóbb és megmagyarázhatatlan egy kicsi gyereknek. Nálunk pl. az én csodálatos anyum már nem él nem is ismerte egyik gyerekemet se. A férjemnek viszont él az anyja de annyira gáz eset hogy egyszerűen nem tudunk vele kapcsolatot tartani, terhesek vagyunk a számára, sose ér rá sose jön. A fiam 5 éves gyakran emlegeti hogy neki hol a mamája, miért nem jön stb. Szívem szakad meg...Én megalázkodtam, mentem utána kerestem a kedvét, bocsánatot kértem nem létező dolgok miatt hátha jobb lesz a helyzet de nem!! Elmondása szerint is ő felnevelt 3 gyereket köszöni neki az bőven elég volt, nem kíván több gyerekkel foglalkozni...
A nagypapa pedig totálisan alkoholista gyógyszerfüggő és megbízhatatlan, részegen csengetgetett fel hozzánk éjjel stb...így vele se találkozunk a gyerekekkel.
Hát ez van :(
Sajnállak titeket is:(
először is kitartást a családi helyzet miatt, ne veszélyeztesd az anyagi biztonságotokat.
másodszor szerintem se lesz baja a gyerekednek nagyszülők nélkül.
Én nagyi nélkül nőttem fel, ráadásul apám sem egy mintaapa és még eü-i problémák is voltak, jó,az már alap, hogy pénzügyiek is.
Nem is lett több tesóm.
Apám anyját nem érdekeltem, mert nem tudta megemészteni,hogy apám nem azt a lányt vette el,akit kinézett neki. Anyai nagyanyám születésem után nem sokkal lebetegedett
Anyukám mindig sokat dolgozott, aminek most issza a levét,mert jól tönkrement az egészsége, de én azzal igyekeztem kompenzálni, hogy eléggé problémamentes gyerek voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!