Van itt olyan anyuka, akinek nagymama nélkül nöl fel a gyermeke?
Figyelt kérdés
csak arra lennék kiváncsi nem e sérül igy érzelmileg a gyerek,ha a mama cseszik rá.az a helyzet,h az én szüleimet nem érdekli se az unokájuk se én.2 éves a fiam,ö mindig emlegeti öket,mert eddig ugyahogy látogatták.de történt az,h összevesztünk,mert ök elvannak adosodva,és hitelt szeretnének felvenni,amire azt akarták,én legyek a kezes,de én ezt nem vállalom,és most én vagyok a rossz,azota megszakatt a kapcsolat.de okom van nem vállalni,ugyanis,az anyám nem dolgozik,csak az apám,és ha nem tudják fizetni,akkor velünk mi lesz,nem várhatnak tölem ilyet.annyira rossz,h ilyen szüleim vannak,akik csak rosszat akarnak nekem.végül is sosem volt jo a kapcsolatunk,18 éves korom ota egy fillért nem kaptam tölük,csak azt h tünjek el otthonrol,h ök nyugodtan éljenek.akkor milyen anya az ilyen?persze van egy növérem velük se tartsák a kapcsit,pont ilyen anyagi okok miatt,öt is leakarták huzni,de öt kiis dobták otthonrol,és van egy öcsikém akik velük él és szintén nem dolgozik,csak van,szoval csak az apám dolgozik.normális az ilyen?annyira szégyellem öket,ide csak azért irtam le,h kiöntsem a lelkem.köszi,h meghallgattatok,azaz elolvastátok.csak olyan rossz,h ugykell felfognom,mintha nem lennének többet.de mit mondjak a fiamnak aki keresi öket,és nem érti,hová tüntek,mért nem jönnek,mért nem mehetünk?vele hogy értessem meg?2012. febr. 15. 20:31
11/11 anonim válasza:
Előző vagyok: a gyereknek az a természetes, amiben felnő, gyerekként én sem hiányoltam a nagyit.
Most hogy felnőttem ,most látom át és gondolkodom el a dolgokon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!