Talán volt,hogy a gyerek lekevert egyet,de a mama nem adta vissza.
4 gyerkőc anyukája
2012. máj. 22. 19:24
3/24 anonim válasza:
Igazat adnék neki,ha nem volt akkor a pofon,hogy meglátszik a helye. 3 éves gyereknek már kell tudnia,hogy nem ütünk meg senkit,főleg nem a szülőket,nagyszülőt.
2012. máj. 22. 19:25
4/24 A kérdező kommentje:
Most lesz 3éves.A gyereken meglátszott,de nem sírt csak mondta,hogy fájt.
2012. máj. 22. 19:28
5/24 anonim válasza:
én felháborodnák mert ez az éngyerekem és szreintem van anak a gyereknek feneke is mért pot pofon mert ott közeleb volt és valoszinü nem gondolkodot mit csinál én bisztos kiálnék a gyerekemért mert rajtam kivül senkinek nics joga rá emelni a kezét persze nem szoktam ütni a gyereket mert én büntibe rakom mert gondolkodom mielöt cselekszem .
2012. máj. 22. 19:29
6/24 anonim válasza:
Ha azt mondta,akkor tényleg nagyon megüthette.Én nem hagynám szó nélkül.Egyébként milyen a kapcsolatotok?
2012. máj. 22. 19:31
7/24 anonim válasza:
Ez egy jó kérdés.Biztos nem örülnék,de részben megérteném.Elmondanám a mamának,hogy rosszat csinált a gyerek,de én nem ütéssel nevelem,ezért megkérem ő se tegye.Nálam ez alapszabály,hogy gyereket nem bántok.Ha ezt nem tudja betartani,akkor kerüljük egy időre a találkozást.
Én úgy nevelem a gyerekem,hogy senkit se bántson,viszont őt se bántsák.Itt most ő tett rosszat,de nem az kell a mama első reakciójának lennie,hogy visszaadja.Meg lehet a gyerekkel szépen is beszélni és nem egyből megpofozni,a beszéd még talán a gyerekben is nagyobb bűntudatot keltene.De ha már mindenképpen megakarja ütni,akkor legalább a fenekére üssön.
2012. máj. 22. 19:31
8/24 anonim válasza:
Én a mai napig emlékszem, hogy kb én is 3 éves lehettem, amikor pofonütöttem valamiért anyukámat. Olyat adott visszkézből, hogy soha többé nem mertem megcsinálni. Előzményre és következményre amúgy nem emlékszem, de sejtem, hogy elmagyarázták, hogy miért kaptam. Szóval ha a nagymama elmondta, hogy miért, és a gyerek megértette, akkor szerintem ők ketten lerendezték egymás között. Az meg, hogy csak én nyúlhatok a gyerekemhez szerintem egy kicsit rossz felfogás, mert akkor lehet, hogy rám hallgatni fog, és befogja a száját és azt csinálja, amit én mondok, de mások felé meg agresszív lehet, vagy kezelhetetlen, szóval azért a nagyiékat fel lehet hatalmazni, hogy a józan ész keretein belül járjanak el (elvégre ők neveltek fel minket, csak tudják mit csinálnak). De mondjuk keresztanyunak/apunak, nagynéninek/bácsinak már nem engedném meg.
2012. máj. 22. 19:35
9/24 anonim válasza:
Mi az, hogy pofon ütötte a nagymamát? :O
Ez a nagy szabadság, meg az eszement törvény, hogy nem lehet gyereket testileg fenyíteni, ez hova sodorja már a világot?
2012. máj. 22. 19:36
10/24 anonim válasza:
Biztos nem örülnék, de érthető azért, 3 éves már nem olyan kicsi. Unokaöcsém is kb. ennyi volt, mikor folyamatosan csapkodta a dédiét, hiába kérte szép szóval, hogy hagyja abba. Aztán kb. az 5. ütésnél megelégelte, és bizony visszalegyintette, amit megérdemelt a gyerek. Azért nem nagy pofont kapott, csak épphogy hozzáért, akkor elkezdett bőgni, és megkérdezte Dédi, hogy Neked jól esik? Aztán nem csinálta. Apám felőli húgom csomószor megüti a nagymamáját csak úgy, pedig már 5 éves, tehát nem pici. Nagymama meg nem csinál semmi, neki maga apukám mondta, hogy ne hagyja szó nélkül, hanem legyintsen rá, ha sokadszorra sem érti.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!