2,5 éves lányom harap, hogy szoktassam le?
Figyelt kérdés
A bölcsiben kétszer megharapták elég durván (egyszer a körömházánál vérzett az ujja, másodszor pedig az arcán harapták meg, 3 hétig lila volt a pofija). Azóta ő is elkezdett harapni, hiába a szép szó, a tiltás, nem ér semmit. A héten megharapott a bölcsiben egy kislányt, pénteken pedig a fél csoportot végig harapta. Már itthon is kezdi, hol a bátyját, hol minket próbál harap. Néha úgy érzem játékból csinálja, néha pedig dühből. Mit tanácsoltok? Hogyan szoktassam le? Köszönöm előre is.2012. jún. 24. 07:07
1/5 anonim válasza:
Nálunk is probléma volt ez ennyi idősen a lányomnál! Ő dühböl harapott! Nálunk egyszer csak elmult magátol az oviba már semmi gond nem volt! De írtad hogy bölcsis ugyhogy a közösség nem segít... szerintem elfogja hagyni csak ki kell várni szerintem ez is olyan rossz szokás féle
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi ment a zöld kéz.
2012. jún. 25. 19:23
3/5 anonim válasza:
Nálunk is gond volt ez. Mikor engem megharapott úgy tettem, mintha sírnék és mondtam neki, hogy anyának ez fáj. Megértette pár alkalom után.
4/5 anonim válasza:
nálunk is a bölcsi a ludas ebben, sőt, mióta oda jár, köpköd(!)mar, hajat tép,stb. mi erről úgy szoktattuk le,hogy mi is úgy tettünk mintha fájna, és sírtunk, ha meg ez sem használt, mi rácsaptunk a szájára, kezére. néha nagyon durva volt, 1-2 hét alatt leszokott erről a dologról, legalábbis itthon. most lehet azt mondani, ahogy a legtöbben: 'én soha nem ütném meg a gyerekemet" de nem csaptam nagyot, sőt. épphogy annyira, hogy elkapta a kezét, és/vagy nem harapott tovább,sokszor alig tudtam magamról leszedni.. (engem egyszer annyira megharapott, hogy bekékült) de mostmár ő kér bocsánatot, és mondja, hogy nem szabad, mert anyának, apának, tesónak fáj. és aztán még puszit is ad, nekünk ez vált be. természetesen a szájára, kezére csak akkor kapott ha nagyon bedurvult, ezt kb. egy kezemen meg tudom számolni. szintén 2 és fél éves kislányról van szó :)
5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm !! ++++++++
2012. jún. 28. 08:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!