Hogy szoktassam le 3 eves lanyom a halozsakrol? Bovebben lent!
Az én lányom is kitakarózik éjszaka, és ha nagyon mélyen alszik akkor nem is takarja vissza magát. 3 éves amúgy, már régóta takaróval alszik.
Én ezt ú gyoldom meg, hogy a pizsamája vastagabb, ha hideg van,télen pedig még atlétát és zokonit is adok rá. Viszont lassan jön a nyár, szerintem a legideálisabb időpont arra hogy átszokjatok. Ha ő maga nem ragaszkodik a hálózsákhoz, hanem csak a funkciói miatt van még mindig ez, akkor nem lesz nehéz dolgod. Egyszerűen csak ültesd le és beszéld meg vele, hogymától takaróval kell aludni. Magyarázd el neki,hogy ha azt érzi hoyg hideg van akkor húzza magára éjszaka. (Nem fogja egyébként, még jó sokáig, mert ők nagyon mélyen alszanak).
A szoba hőmérsékletének megfelelően öltöztesd éjszakára, és nem fog megfázni. Mire jön a tél már tudja majd használni a takaróját!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!