Hogy szoktassam a "nagy" ágyba? Kisfiam 2,5 éves. Szétszedtük a rácsos ágyát, most normál ágy.
Figyelt kérdés
Először tetszett neki, de nem akar elaludni benn. Eddig nem volt gond, lefektettem délbe, este aludt. De most kínszenvedés. Délbe lefektetem de még egy órakor futkozik. Játszik, szorakozik, kijön a szobából stb. Azt se hagyja, hogy odafeküdjek mellé. Én meg már megbolundulok, mert ott van mellette a kistesó aki persze közbe sír. Mit csináljak, hogy elaludon ott is és ne keljen mindig veszekedni vele?2012. máj. 12. 14:22
1/1 anonim válasza:
Nálunk ez úgy működött, hogy a kedvencét, Mikiegeret ragasztottam az új ágyra, azonnal benne akart aludni. Hálózsákban altatom, így még nem jutott eszébe magától kimászni. Lehet, hogy nem elég fáradt mikor leteszed. Én nem foglalkoznék vele, ha kijön az ágyból, hát kijön, a szobaajtót rácsuknám, ott benn nem érheti baj, és bébiőrrel hallgatóznék. Ha elfárad szerintem visszamászik simán aludni. Ha nagy a vircsaft bemennék és ágyba raknám, nagyjából a korábban alkalmazott módszer szerint: ha lefektetem és sír, bemegyek két perc múlva, ha folytatja négy-nyolc-majd 16 perc múlva. A lényeg, hogy mindig egyre többet várok, és hagyom kicsit sírni, vagy panaszkodni. Idővel belefárad, és elalszik. Ez eddig mindig bevált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!