Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Rászólsz már önállóan étkező...

Rászólsz már önállóan étkező kisgyerekedre, hogyha evés KÖZBEN iszik?

Figyelt kérdés
Tehát ha nemcsak utána.
2012. jún. 24. 18:47
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
71%
Az elején odateszem a vizet, hogy ha szomjas, ihasson. Én is iszok evés közben. De a férjemék családjában az a szokás, hogy csak evés után isznak. Tiszta hülyeség.:)) Szerintem.
2012. jún. 24. 19:01
 12/36 anonim ***** válasza:
72%
Természetesen hagyom inni, ahogy én is iszom evés közben. Régebben hallottam, hogy illetlenségnek számított, de orbitális baromság. A fele ételt se tudnám megenni, ha közben nem ihatnék, túl száraz. Ad abszurdum, még ha leves van, akkor is szoktam inni! Ha a gyerek szomjas, had igyon, teszek neki mindig innivalót.
2012. jún. 24. 19:04
 13/36 anonim ***** válasza:
100%

Ha arra gondolsz, hogy pár éve jött ez az őrület, hogy nem egészséges evés közben inni...na, hát azt már semmisnek tekintheted, mert észbe kaptak és rájöttek, hogy teljesen mindegy, hogy mikor iszol, evés előtt, közben, vagy után...

Nekem még nincs gyerekem, de biztos, hogy hagyni fogom neki, hogy igyon evés közben, ha szomjas.

2012. jún. 24. 19:07
 14/36 anonim ***** válasza:
73%
Nem szólok rá és az elejétől ott a vize az asztalon. Mivel keveset iszik, örülök annak amikor iszik.
2012. jún. 24. 19:15
 15/36 anonim ***** válasza:
49%
természetesen ihat evés közben,ha akar.és szokott is vizet inni.csak azt iszik egyébként is
2012. jún. 24. 19:21
 16/36 anonim ***** válasza:
22%

Soha nem volt megengedve a gyerekeinknek, hogy evés közben igyanak - sőt, nem voltak rászoktatva, így nem is hiányzott nekik. Ha befejezték az evést, megyünk / mennek kezet mosni, és akkor kapnak inni.

Felesleges evés közben kortyolgatni, csak egy rossz szokás, és nem mellesleg eltelíti a gyomrot - ami ugyancsak nem jó dolog.

2012. jún. 24. 20:14
 17/36 anonim ***** válasza:
22%
Nálunk is úgy van, ahogy az utolsónál. Evés után van ivás, mert ha közben inna, akkor nem enne rendesen, mert eltelíti a hasát az innivalóval. Én sem iszok evés közben, így a gyerekem sem.
2012. jún. 24. 20:32
 18/36 anonim ***** válasza:
59%
Nekem nagyon furcsa ez. En azt hittem mindenki iszik eves kozben. Senkit nem ismerek aki ne inna. Nem is tudnek enni ivas nelkul. De a kerdesre valaszolva, termeszetesen ihat barmikor amikor csak akar.
2012. jún. 24. 20:57
 19/36 anonim ***** válasza:
73%

Hát szerintem meg egy baromság, hogy ha inna evés közben, akkor nem enne annyit.

Az én kisfiam is iszik evés közben, hisz én is szoktam. Nem is tudnék megenni egy adag ételt, ha nem ihatnék.

Egyébként ha esetleg elfelejtem odatenni a fiamnak a vizet, akkor úgy csinál mint aki végzett, amikor szomjas lesz. Volt olyan, hogy az etetőszékből is kivettem, mert azt hittem, tényleg nem éhes. Aztán kiderült, hogy csak szomjas volt. Aztán ha ivott, folytatja az evést. Ha nem adnék neki inni, a felét sem enné meg az adagjának.

2012. jún. 24. 21:11
 20/36 anonim ***** válasza:
65%

Az enyém is szokott inni közben, hiszen ha sült husit eszik és az valamennyire száraz jobban csúszik innivaló mellett.

Gondolj bele evés közben kiszáradhat a szája, és ha szomjas nem esik jól az étel.

Sőt levest is rengeteget eszik a lányom, imádja...

2012. jún. 24. 21:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!