Kimennél futni 20-25 percre míg a 2 éves gyereked bent alszik a lakásban (házban)? Zárt ajtónál alszik, és nem szokott kijönni sose, egyben alszik 3 órát.
Futni nem mennék el ennyi időre én sem,de...!!!
Én pl. le szoktam menni a boltba/2 percre van/de max 15 perc alatt megfordulok még kislányom alszik. /2 éves/
Hogy miért?
1: rácsos ágyban alszik,nem tud magával olyat csinálni hogy kárt tegyen.
2: születése óta jó alvó,tudom hogy nem keres addig míg ki nem aludta magát,de addigra már rég itthon vagyok, és szól ha felkelt.
Kedves kleopátra,a 7-es válaszoló vagyok.
Az én lányom is a rácsos ágyban alszik,hiába van rendes ágya ezt szereti. De nem egyszer előfordult hogy ha nem veszem észre megfejeli a padlót,mert már félig kilógott a gyerek. Olyan is volt már hogy az ágy egyik oldalát szó szerint a földre borította,annyira ugrált és rázta.
A bolt hozzánk is 2percre van,de mi van akkor ha sokan vannak,hosszú a sor?
Hát nem tudom nem vagyok egy paramami,de nem szeretnék arra haza érni hogy a gyerek a földön fekszik kitört nyakkal,vagy ordít mint a fába szorult féreg,mert nincs otthon senki!
Az én lányom sose rázta még a kiságyat,de mikor felébred is,kiabál nekem hogy menjek oda,eközben az ágyban fekszik és szopja az ujját és így vár!Minden nap,reggel és d.u. is! Nyugodt kislány,ezt tudom,és sose érte még ilyen fent említett,de még másmilyen baleset sem,mert óvatos nagyon.
Engem nem érdekel ki mit mond,én ismerem a lányom 2 éve,tudom milyen. A boltot meg mi csináljuk/családi váll.),most a férjem dolgozik ott,nincs sor amit ki kell várnom.Megszokták kérdezni hogy "és a kislány?", mondom "alszik". Szoktak furán nézni,de nem hat meg, főleg attól akiről tudom hogy rácsos ágya se volt soha a gyerekeinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!