Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kimennél futni 20-25 percre...

Kimennél futni 20-25 percre míg a 2 éves gyereked bent alszik a lakásban (házban)? Zárt ajtónál alszik, és nem szokott kijönni sose, egyben alszik 3 órát.

Figyelt kérdés
2012. máj. 25. 22:18
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
86%

Sajnálom a kicsit, hogy az anyjának fontosabb saját maga, mint a gyereke. Tornázzon otthon.

Pontosan ahogyan előttem is írták, tegyük fel a kis gyerek végig alszik 3 órát, de anyu mondjuk rosszul lesz/leütik stb. Apu meg majd pár óra múlva ér haza este. Hát tuti kijönne a szobából ezidő alatt, és az ijedtség mellett ezernyi rossz történhetne vele. Nem szabad egy ekkorka gyereket egyedül hagyni!!!

2012. máj. 25. 22:36
 12/36 anonim ***** válasza:
85%
Ha véletlenül történik a gyerekkel valami, mert ő futkározik, a férje nem csak ott hagyja, hanem a nyakát is kitöri.Otthon is lehet tornázni, egyébként pedig, ha apuka ennyire nem biztos, akkor nem az alakja miatt marad vele.
2012. máj. 25. 22:43
 13/36 A kérdező kommentje:

Tornázik IS amúgy. Csak futástól nem lenne ilyen csini szerintem, meg mesélte is.

Az a baj hogy a férje nem is tud a dologról.

2012. máj. 25. 22:46
 14/36 anonim ***** válasza:
100%
Van egy 2 éves gyereke, találjon módot rá, de neki már felelősséggel kell lennie a gyerekre és nem azt nézni, mitől lehetne csini.Jó dolog, hogy törekszik rá, csak nem a gyerek kontójára.
2012. máj. 25. 22:52
 15/36 anonim ***** válasza:

Nem soha!!

Ismerek olyan anyukát, aki a babkocsival futott.

2012. máj. 25. 23:14
 16/36 anonim ***** válasza:
2%
Én elmentem az oviba a nagyobbakért, és otthonhagytam a másfél évesemet, mert pont elaludt, amikor kiderült, hogy mégsem tud a férjem menni az oviba. Nem akartam felrázni, tudtam, hogy 2 órát biztos alszik, én pedig megjárom kb fél óra alatt az egészet. Ha itthon vagyok, akor sem jön ki a szobából ha felébredt, csendben játszik, amíg jövök érte. Miért gyulladna ki a ház?
2012. máj. 25. 23:30
 17/36 anonim ***** válasza:
100%

Sosem lehet tudni mikor van egy zárlat, Gyullad ki a ház.

Felkel, ki akar mászni a kiságyból, kiesik, kitörő valamijét.

Kimászik az ágyból, lemegy a lakásban bármerre szabadon! Kieshet az ablakon, leeshet a lépcsőn, felmászhat a szekrénybe valamiért ami rádőlthet. Eltekerheti a tűzhely gombokat, ha valami van a tetején kigyulladhat. Konektorba belenyúlhat, felmászik az asztalra székre mert valamit le akar venni, leeshet, sorolhatnám...

Soha nem hagynám magára itthon, pedig a lányom is alszik 1 huzamban 3 órát délután, és az éjszakát is végig alussza, de egyszer volt olyan amikor nagyon megijesztett, éjjel felkeltem, a gyerek kimászott mellőlem, vele alszom, arra ébredtek pakol a lakásban. A frászt hozta rám!

Bármikor kivehető egy kést, dugóhúzót a konyhafiókból, levehet egy üvegpoharat a konyhapultról amit elejt eltörik bele lép a szilánkba.

Annyi minden lehet!

Nálunk volt egy ilyen Baleset, Anyuka dolgozott, apuka kiszaladt a kocsmába míg a két gyerek aludt, a kisebb felkelt, felmászott a szekrényre, az rádőlt. Sánta maradt a kisfiú.

Nagyon felelőtlen az ilyen szülő, ezért fel is lehetne jelenteni!

Ebből vannak sajnos ezek na balesetek hogy kiesik a gyerek az ablakon ...

2012. máj. 26. 00:21
 18/36 anonim ***** válasza:
100%
Egy ismerősöm lazán elmegy bevásárolni amíg alszik az unokája. Egyedül hagyja otthon. Azt mondta ha megtudná a gyerek anyja biztos megölné, de most mit tegyen? így gyorsabb és kényelmes! Meg a kislány úgysem ébred fel soha. Hát szerintem durva egy álláspont. Én a postaládához sem megyek le úgy, hogy a gyerek egyedül van. Tényleg bármi történhet azalatt a rövid idő alatt is. Ő felkel, megijed, beragadok a liftbe, mit tudom én. Jobb a békesség, nem szabad egyedül hagyni egy babát/kisgyereket.
2012. máj. 26. 07:17
 19/36 anonim ***** válasza:
78%

Egy hat-nyolc éves gyereket esetleg magára hagynék húsz percre, de kisebbet tuti nem! Igazán nem vagyok paramami, de ahogy előttem is írták, bármi történhet, akár az anyukával is és esetleg órákon át nem is tudja meg senki, hogy egy pici gyerek van a lakásba bezárva.

Felelőtlen egy nőci, önző, hogy ilyet művel. Én is figyelek az alakomra - most ugyan épp megint kisbabát várok, így mostanában nem tettem ilyet, de előző babák után megcsináltam, hogy pl. kora hajnalban, amikor a férjem még otthon volt, a gyerekek meg aludtak, kimentem egy félórát görkorizni. Kibírtam, hogy korábban kelek, a gyerekek meg biztonságban voltak. De görkoriztam már babakocsival is. :-)) Vagy megvárom, hogy a férjem hazaérjen és este el tudok menni mozogni, vagy megkérek valakit - ha annyira fontos, hogy napközben elmenjek futkározni, akkor akár némi pénzért, pl. egy megbízható szomszédot - hogy vigyázzon addig a kicsire. De egyedül nem hagyom, akármilyen jó alvó, pedig az enyém is nagyon jól, nyugodtan alszik.

2012. máj. 26. 08:03
 20/36 A kérdező kommentje:

Az utolsó kettővel előttire írom, a szobája van rázárva nem a lakásban kóborolhat kedvére ha felébred, max. a szobájában.

A ház kigyulladásának témakörén persze ez nem változtat illetve azon se ha véletlen mégse alszik olyan jól mint szokott és sírni kezd.

2012. máj. 26. 08:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!