3 év körüli gyereked megeszi a bab, borsó, lencse stb levest-főzeléket?
Igen, eszi.
Közvélemény kutatást végzel?
Fiam 4.5 éves csak akkor eszi ha nagyon muszáj.
A lányom 2.5 éves imádja a borsót és a babot is, lencse nem sűrűn van de azt is mindig megeszi.
Nálunk nagy kedvenc a zöldborsófőzelék és a zöldbabf. is.
Lencsefőzeléket nem tudom hogy evett-e,de ha igen,akkor max szilveszterkor..:)
Ja...a borsólevest is imádja,és a zöldbabos csirkeraguleves is nagy kedvenc nálunk.
Esetleg ha szeretnéd,hogy egyen zöldbabot,merem ajánlani a rakottzöldbabot!:)
Ha érdekel,akkor leírom hogy én hogy csinálom! :)
Ugyanúgy a ragulevest is :)
Hátha más elkészítési móddal jobban ízlene neki..
3,5 éves
Ha olyanja van, lencsefőzeléket megeszi, de nem mindig.
Babot egyáltalán nem, még soha életében nem kóstolta meg, pedig sokszor van.
Néha levesből a borsót kieszegeti, de főzeléknek már nem.
Ez aztán a hasznos kérdés!
Legalább azt kérdezted volna, hogy szoktasd rá a főzelékre!
Igen!Lányom 3 éves múlt februárban és szerencsére nem válogatós,a főzelékeket meg imádja,neki mindegy hogy milyen.A bölcsiben is megeszi,nincs gond vele!:)A leveseket is szereti,mindegy milyen zöldség van benne!
Próbáld meg esetleg pürésitve először,rendesen úgy csináld,ahogy nektek csak ne lássa benne a cukorborsót,vagy más zöldséget hátha úgy megeszi!Aztán ha izlik neki,esetleg mutasd meg neki hogy miből készült a főzelék vagy leves,utána hátha megeszi "rendesen is"!Nem tudom,mikor adod be oviba,de ott baj lesz vele,ha ilyen válogatós!
Jó próbálkozást!
Lencsét maximum szilveszterkor evett.
Egyébként meg a borsó és a bab a kedvence, akár leves, akár főzelék, az mindig nyerő. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!