Volt már olyan érzésed, hogy 'falra hányt borsó', amit a 2,5 évesednek mondasz?
Sokszor úgy érzem, nem akarja meghallani amit kérek Tőle. Dacos, makacs, hisztizik, ha nem úgy történnek a dolgok, ahogy szeretné. Tudom, hogy életkori sajátosság, de mindent nem engedhetek meg Neki.
Meddig tart ez az időszak, és hogyan lehet túlélni???????
"Volt már olyan érzésed, hogy 'falra hányt borsó', amit a 2,5 évesednek mondasz?"
:-DDD
Igen, meg amit a 7,5 évesnek mondok, meg amit a 9-nek, és mindjárt jönnek anyukák a tinikorú gyerekeik példájával...
:DDDD
Állandóan.
Este is mondtam neki,hogy alkalmi süket és csak a falnak beszélek.
Ja még az lemaradt,hogy sokan azt mondják humorral lehet túl élni.
Türelmet direkt nem irtam:)))
Van olyan ismerősöm akinek 3 éves korára abbahagyta a gyerek,de van olyan akinek 4 éves és még mindig tart nála.
Én az 5 évesemnek és a 3 évesemnek is folyton igérem a füldoktornénit....
Válaaz: mindig ezt érzem. Kivéve, ha azt mondom:
-ki kér pudingot?
-ki akar kimenni bicajozni?
Érdekes a ház legtávolabbi pontjából is meghalják.
De minden mást akkor sem hallanak meg ha a lábamnál állnak.
Áááááááááááááááá, sosem! Aha és bilibe lóg a kezem :D
Túlélni csak úgy lehet, ha nem veszed túl komolyan a dolgot.
Mondom ezt én, akinek 2 szelektív hallású fia is van :))))
És sajnos kezdek visszaszokni a cigire, na ez már nem olyan vicces :(
A múltkor a 4,5 évessel a szokásos esti fogmosás miatti harc ment és mikor a sokadik felszólításra sem mosta meg a fogát, akkor beváltottam az ígéretemet és bizony kidobtam a fogkeféjét az ablakon! De sajnos nem volt sok haszna, mert másnap azért hisztizett, mert a szokásos Pókemberes helyett egy rózsaszínnel kellett fogat mosnia, amit az unokahúgának vettem egyszer :)
Szóval igazából fogalmam sincs, mi a jó módszer!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!