Miket adsz reggelire 2 - 2,5 évesednek, ami nem pékáru?
Azért kérdezem,mert a kislányom nagyon rászokottt a kenyér félékre,és folyton azt kér.
Vajas,nutellás,mézes stb mindeflée formában.
Ha esetleg tojásrántotta van ahoz is kell enni.
Bundás vay pirítós formában is megint kenyér.
Miket adhatok neki reggelire, hogy ne csak ilyesmit egyen?
Megkérdezhetem miért baj, ha valaki "mindehez eszik kenyeret"? Azt is tudod neki változatosan és viszonylag egészségesen adni. Szerintem.
A kérdés meg csak azért, mert én a szó szoros értelmében semmihez nem eszek. A szalonnát is kenyér nélkül eszem. párom meg még a husi levest is kenyérrel eszi. Szóval mi vagyunk a két véglet. Nem tudom mi lesz a születendő gyermekünkkel.
Igen,reggelire természetes valamilyen pékáru,csak a kislányom annyira rászokott,hogy amikro normális főtt ételt adok neki ebédre és vacsorára akkro is csak a kenyeret követeli.
Ezért próbálok variálgatni kicsit...
nálunk is virsli, füstli, sajtli kenyér nélkül.
szereti még a joghurtokat, müzlivel vagy csak úgy üresen, gabonapelyheket és -golyókat, tejjel vagy csak magában. esetleg gyümölcs apróra kockázva, joghurttal leöntve, mézzel. vagy leturmixolt gyümölcs tejjel- ez szívószállal is fogyasztható. reggeliző kekszek pl. jó reggelt és társai is menők nálunk... vagy kalács? az ugyan pékáru, de mégsem kenyér.
és kenyérből is van burgonyás, kukoricás, rozsos, rozs, magvas, teljes kiőrlésű stb. stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!