Van olyan 2-3 éves gyerek, aki reggelire nem kap tejet/kakót?
Az én lányom nem kap tejet és kakót, pedig egy időbent adtunk neki.
Csőrös itatóból itta felkelés után. Csak annyi volt vele a baj,hogy teljesen elvette az étvágyát.
Nem kap helyette semmit, hanem valamivel ébredés után kap reggelit normálisan reggeli időben,aztán tízórai, ebéd, uzsonna vacsora.
Lányom 2,5 éves lesz 1 hónap múlva, elég ritkán kér tejet, kakót reggel, inkább narancslevet vagy almalét (100%-os)
Monduj a napot cicézéssle kezdi, ha úgy nézzük, akkor isziktejet.
vizet kap a reggelihez, nem kakaót, tejet.
Természetesen ha azt kér, akkor kap. De inkább étkezések között vagy tízórainak kalács, keksz ilyesmi mellé.
Sokáig naponta liter számra főztük a teát- mindenki azt itta,de a cukor ára hogy felment,meg a páromnak munkahely után kellett néznie,így letettünk a teáról,maradt a víz.
Most 2 naponta jön házi tej (após fizeti),de abból csak ritkán kapnak, jobbára főtt kaja lesz belőle! -még mindig spórolni kell. :-(( -amiből már nagyon elegem van. Pedig itt a gyerekek imádják a kakaót/ vagyis a nagyobb annyira nem,de a kisebb az apjával képes reggelire lehúzni a 1,5 litert!
Nagyon ritka,ha kakaót csinálok!
Köszi lányok! Mindjárt belinkelem, hogy miért kérdeztem.. én pont hogy el akarom tőle "venni" a reggeli tejet, mert nem eszik miatta semmit se.. :((
Ja, és a cicizés nem számít tejivásnak, :)) De amúgy csak 3 hónapos koráig cicizett... :) Köszi a válaszokat!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!