Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Van olyan 2-3 éves gyerek,...

Van olyan 2-3 éves gyerek, aki reggelire nem kap tejet/kakót?

Figyelt kérdés
Hanem valami mást? Pld. teát?
2011. aug. 2. 14:33
 1/10 anonim ***** válasza:
Kisfiam azt kap amit kér. De általában tejet kér. Vagy vizet.
2011. aug. 2. 14:34
 2/10 anonim ***** válasza:

Az én lányom nem kap tejet és kakót, pedig egy időbent adtunk neki.

Csőrös itatóból itta felkelés után. Csak annyi volt vele a baj,hogy teljesen elvette az étvágyát.

Nem kap helyette semmit, hanem valamivel ébredés után kap reggelit normálisan reggeli időben,aztán tízórai, ebéd, uzsonna vacsora.

2011. aug. 2. 14:35
 3/10 anonim ***** válasza:
első vagyok. Én is reggelihez adom neki, tehát nem csak azt kap.
2011. aug. 2. 14:38
 4/10 anonim ***** válasza:
Van, az én lányom 14 hónapos kora óta nem fogadta el a tejet, kakaót, tápszert. Sokáig idegesített, beletörődtem és kap más folyadékot: vizet, teát,nagy ritkán gyümölcslét. Nálunk általában a tea helyettesíti a tejet, reggel-este nem marad el. Mostanában nagy ritkán iszik egy kis kakaót, de azt is csak szívószállal, ha én is iszom vele egy pohárból. 2,5 éves kislányom van.
2011. aug. 2. 14:39
 5/10 anonim ***** válasza:

Lányom 2,5 éves lesz 1 hónap múlva, elég ritkán kér tejet, kakót reggel, inkább narancslevet vagy almalét (100%-os)

Monduj a napot cicézéssle kezdi, ha úgy nézzük, akkor isziktejet.

2011. aug. 2. 14:44
 6/10 anonim ***** válasza:
Frissen facsart gyümölcslevet szokott, teát nem nagyon adok neki.
2011. aug. 2. 14:50
 7/10 anonim ***** válasza:

vizet kap a reggelihez, nem kakaót, tejet.

Természetesen ha azt kér, akkor kap. De inkább étkezések között vagy tízórainak kalács, keksz ilyesmi mellé.

2011. aug. 2. 15:01
 8/10 anonim ***** válasza:

Sokáig naponta liter számra főztük a teát- mindenki azt itta,de a cukor ára hogy felment,meg a páromnak munkahely után kellett néznie,így letettünk a teáról,maradt a víz.

Most 2 naponta jön házi tej (após fizeti),de abból csak ritkán kapnak, jobbára főtt kaja lesz belőle! -még mindig spórolni kell. :-(( -amiből már nagyon elegem van. Pedig itt a gyerekek imádják a kakaót/ vagyis a nagyobb annyira nem,de a kisebb az apjával képes reggelire lehúzni a 1,5 litert!

Nagyon ritka,ha kakaót csinálok!

2011. aug. 2. 15:10
 9/10 A kérdező kommentje:

Köszi lányok! Mindjárt belinkelem, hogy miért kérdeztem.. én pont hogy el akarom tőle "venni" a reggeli tejet, mert nem eszik miatta semmit se.. :((

Ja, és a cicizés nem számít tejivásnak, :)) De amúgy csak 3 hónapos koráig cicizett... :) Köszi a válaszokat!!

2011. aug. 2. 15:19
 10/10 A kérdező kommentje:
2011. aug. 2. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!