Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kimennél futni 20-25 percre...

Kimennél futni 20-25 percre míg a 2 éves gyereked bent alszik a lakásban (házban)? Zárt ajtónál alszik, és nem szokott kijönni sose, egyben alszik 3 órát.

Figyelt kérdés
2012. máj. 25. 22:18
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
100%

SOHA eszembe sem jutna kisgyereket egyedül hagyni egy házban!

Az ördög nem alszik, lehet egy rövidzárlat, félrenyelhet álmában,stb...

2012. máj. 26. 10:19
 22/36 anonim ***** válasza:
50%
Akárki is a notórius lepontozó, köszi, hogy mindenki 100 százalékos, aki nem hagyná otthon a babáját, én ugyanezt írtam és le vagyok pontozva. Akárki vagy, szánalmas vagy, csak ennyit tudok mondani.
2012. máj. 26. 11:03
 23/36 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. És jelezném,hogy én senkit se pontoztam le. :)
2012. máj. 26. 12:37
 24/36 anonim ***** válasza:
100%
Soha nem hagynám egyedül otthon. Nem is csak azért, mert rádőlhet a szekrény, tűz lehet stb. hanem elképzelem azt a kisgyereket, aki megriad valamitől, sír az anyukájáért, de ő épp kocog. Nem hiszem, hogy egy ilyen kisgyerekbe nem hagy nyomot, hogy akire a leginkább számitania kéne, sehol sincs.
2012. máj. 26. 13:57
 25/36 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy nem is kell, hogy a ház kigyulladjon, ilyesmi, tényleg elég trauma lenne neki felébredni és egyedül találnia magát. Vagy ha épp belázasodik (a fiam mindig a délutáni alváskor lázasodik be ha beteg, és sírva ébred, teljesen maga alatt)
2012. máj. 26. 14:31
 26/36 anonim ***** válasza:
15%
szoktatás kérdése. Én sokszor vagyok kint az udvaron, mikor a gyermekem felébred, soha nem éli meg traumaként. MIre bemegyek hozzá, a kiságyűba hordja az összes kisautót. Rövidzárlat nem történhet - az én józan paraszti eszem szerint - ha nem megy semmi sem a lakásban és a villanyvezetékek újak. Mondjuk futni talán nem mennék el, de a boltba simán átmegyek, az udvarra vagy fel az irodába simán felmegyek bébiőr nélkül. NEm kell paramaminak lenni! Mi a bokámat tudna magára húzni, ha nem ér el semmit? Nem ég a tűz, a hűtőn kívül semmi elektromos gép nem megy, a kocsik nem mennek neki a ház falának, a gáz el van zárva, és ha átmegyek az úttesten (sokan azt mondják, mi van, ha elüt az autó), általában szét szoktam nézni és nem boci módjára megyek keresztül az úton. Ne haragudjatrok, de nekem megáll az agyam, hogy általában mennyire féltik az anyukák a gyerekeket. PErsze mindenki maga tudja, hogy van berendezve a lakása.
2012. máj. 26. 14:39
 27/36 anonim ***** válasza:
100%

Kár ezt taglalgatni, mi történhetne. Történt már olyan, hogy a járda szélén álló gyalogost egy kanyarodó konténerszállító autó lánca vágta fejbe úgy, hogy szerencsétlen ember a helyszínen maghalt. Valószínű soha senkinek nem jutott volna eszébe, hogy ilyen baleset is lehet. Bármi megeshet a futkározó anyukával vagy a kicsivel is.

Egy kisgyereket nem szabad egyedül otthon hagyni!Aki őrizetlenül hagyja, az felelőtlen szülő. Főleg ha a saját maga kényelméért, akkor még nagyon önző is.

2012. máj. 26. 15:11
 28/36 anonim ***** válasza:
84%

26.

Akkor álljon meg az agyad, igenis féltem, és mi az, hogy, hogy van berendezve a ház? Nem, a gyereknek nem csináltam gumiszobát. Van asztal székkel, ahova előszeretettel felszökik, szeret ugrálni az ágyon és még sorolhatnám. Vagy nálatok ezek a dolgok hiányoznak. Nekem egy eleven 21 hónapos fiam van, aki a legártatlanabb dologból is életveszélyes mutatványokat csinál. Az ilyenek, mint te kerülnek este a hiradóba, hogy csak 5 percre hagyta ott.

2012. máj. 26. 16:51
 29/36 anonim ***** válasza:
100%

Én sem érzem magam paramaminak, az én gyerekem is békésen ébred és előfordul az is, hogy nem keres, hanem nekilát játszani ébredés után csöndesen, észre se lehet venni, hogy ébren van (de észreveszem, mert ugye akkor is ránézek időnként, ha alszik és a babarács ugyan be van zárva, de maga az ajtó nem, így elég jól hallani lehet, mit csinál). Én is felmegyek egy emelettel feljebb a dolgozószobába, ha épp ott van munkám, vagy le a konyhába és teszem a dolgomat, még udvart söpörni is szoktam. De úgy, hogy ha kell, meghallom a gyerekeket (most bébiőr se kell hozzá, úgyis nyitva az ablak, kihallatszik minden).

Nekem is az a véleményem, hogy nincs olyan indok, amiért egy alvó (vagy ébren lévő) pici gyereket magára lehet hagyni, rázárni a lakást, akár öt percre is. Azt meg végképp nem tudom elképzelni sem, hogyan lehet nyugodtan kocogni abban a tudatban, hogy a baba otthon van egyedül...

2012. máj. 26. 17:16
 30/36 anonim ***** válasza:
Csak röviden: Nem hagynám így otthon egyedül!
2012. máj. 26. 21:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!