Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mi lehet ez? (többi lent)

Vicuska87 kérdése:

Mi lehet ez? (többi lent)

Figyelt kérdés

A 3 éves kisfiam, folyamatosan hánytatja magát ha meghallja azt a szót, hogy ki megyünk az udvarra. Normális családi körülmények közt nevelkedik, apukája, külföldön dolgozik. Hangos szó, nagyon ritkán hallható nálunk, mindig türelemmel, és szeretettel nevelem, őt, és testvérét, aki 12 éves

Segítsetek!

2012. máj. 20. 18:00
 1/4 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy valami rossz dolog történt vele az udvaron, ami a te szemedben nem is nagy dolog, de annak élte meg.
2012. máj. 20. 18:05
 2/4 A kérdező kommentje:
A múltkor elmentünk bevásárolni, kifele jövet a boltból ráakartam adni a sapkát, meg a sálat, akkor is ezt csinálta, pedig sosem szorítom meg egyiket sem.
2012. máj. 20. 18:16
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem a hiszti egy formaja. Igy fejezi ki, hogy vmi nem tetszik neki, figyelmet kap es akkor nem kell megcsinalni a nemszeretem dolgot.
2012. máj. 20. 18:46
 4/4 anonim válasza:
Szerintem is csak hiszti.3 éves,PONT mint a fiam.Ő az étellel csinálja ezt ha nem akar enni.De ő öklendezik.
2012. máj. 20. 19:36

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!