Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Lázas lett a lányom, tanácsok?

Lázas lett a lányom, tanácsok?

Figyelt kérdés

Délutáni alvásból úgy kelt fel, hogy tisztára meleg volt az egész teste. Akkor megmértem 38,8 fok volt neki (39,3 volt popsiban). Adtam neki Panadol szirupot, mert ez volt most itthon, de egyfolytában csak forró volt. Most megmértem 39,2 fok volt! Beültettem kádba, hűtőfürdőbe.

Mit csináljak még?

Mire figyeljek?

Mikor menjek orvoshoz vele?

Kérlek, ne nézzetek hülyének a kérdés miatt, egyszerűen csak még soha nem volt lázas, és azért mégis aggódok.

Az a baj, hogy hétvége van, sőt hosszú hétvége, így gyerekdoki nincs, és gyerekorvosi ügyelet sem (csak felnőtt van itt, de azokat kihagynám...). Ha nagyobb baj lesz (remélem nem), akkor 30 km-rel odébb, gyerekkórházba kell őt vinnünk. Ezt szeretném megelőzni, ezért kérem a tanácsaitokat.

Másfél éves most a kislányom.

Köszönöm!

2012. ápr. 28. 18:07
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:

*csak a kérdésed :)

bocsi, elírtam

2012. ápr. 29. 20:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!