3éves fiam mellé megérkezett a kistesó. Tanácsok? Szegénykém teljesen kifordult magából.
Szó szerint ugyanezt a kérdést akartam kiírni....
Ráadásul az én fiam még a játszótéren is ver mindenkit.
2év9 hónapos és 7,5hónapos
Félek minden naptól, hogy hogy éljük túl.
Annyit foglalkozom én is vele, mégis.................
Nálunk az első hét volt nagyon kriminális. Vissza kellett rázódnia, hogy anya és a tesó marad itthon. Amikor végre megszokta, hogy már hármasban vagyunk itthon, hogy ott folytathatja az életét ahol a szülés miatt kicsit szakadt, helyre billent.
Most csak az alap dackorszak, amivel "boldogít". És viszi bele a "jóba" tesót, aki követi persze:)
Esetleg ha van rá mód, akkor egy egy sétát csak te meg a nagy tegyetek meg, addig apa a kicsivel legyen, aztán csere.(pl délelőtt együtt hármasban sétáltok, du apa hazér, akkor te meg a nagy elmentek a cukiba, játszóra, pitypangot szedni, gesztenyézni, hócsatázni....)
Én most babaúszást keresek, mert a kicsi imád pancsolni, a nagyot meg nem árt megmozgatni, esetleg ezt is próbáld meg.
bocs ha nem lesz tul kreativ, nekem pont a fiam 3. szulinapjara fog erkezni a kisteso..elore rettegek
a ferjed be tud segiteni?
igazabol amit en tervezek, hogy csinalunk "kettes" napokat, amikor csak kettesben vagyunk. ez a kisbabaval nehezen megoldható szopi meg ilyesmi miatt, de esetleg egy egy delutant, amikor csak ketten vagytok.
Az én fiam 3 éves és 8 hónapos lesz, mire a tesó érkezik. Én is nagyon izgulok, hogy mit fog a fiamból kihozni a tesó érkezése.
Nekem egyszer azt mondta egy anyuka, hogy egy kis tesó érkezése olyan, mintha a férjed haza állítana egy másik nővel, és azt mondaná, hogy mától ő is itt fog velünk lakni. Ugyan úgy szeretlek mindkettőtöket.
Bevallom, én is hisztis lennék, és bevágnám a durcát, míg rá nem jönnék, hogy semmi hátrányom nincs a dologból.
Kedves Utolsó!
Igen, de egy fiatalabb és csinosabb nőt hoz haza apa. Akkor is így gondolnád? Amikor ismerős, ismeretlen csak a kis újat dicséri, isteníti????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!