Tapasztalt lányos anyukák! Gyulladásos problémára tanácsok?
Kétéves lányommal a bilire szoktatásnál tartunk.Az a gond, hogy a nunija belül folyton kipirosodik.Főleg akkor, ha bilibe pisil.Pedig utána alaposan megtörölgetjük vizes vattával.
Mondtam a doktornőnek, aki Tetránt javasolt először.Másodszorra írt fel boraxos popsikrémet, amit belülre is lehet kenni.Sajna ezt a krémet a lányom nem viseli el valamiért.Addig csinálja a fesztivált, míg le nem mosom.Lehet, hogy csípi neki.Mivel kenjem be neki akkor?
A dokinéni még arra is rákérdezett, hogy mivel mosok (Persil sensitive), és hogy kicentrifugázom-e a kisbugyikat (természetesen).És még ki is vasalom.
Mit csinálhatok rosszul?Már két hónapja ezzel kínlódunk.
Jah, és próbálok több folyadékot itatni vele, hogy hígabb legyen a vizelete.Hátha az a gond.
Segítsetek légyszi, mert nagyon tanácstalan vagyok!
Sima gyógyszertári popsikrém van itthon.Este bekenem neki.
Ez minden lánynál így van az elején, vagy csak mi vagyunk ilyen szerencsések.
(Az az igazság, hogy kaptunk egy issteni aloe verás gyógyszertári csodakrémet, de azt csak max, két hétig használhatjuk.Az meg már lejárt, és nem tudom milyen sűrűn lehet alkalmazni.A kórházban kaptuk egy kontrollon, de oda csak október végén megyünk.)
Amit javasoltatok mindenképp kipróbálom.Köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!