Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Tapasztalt lányos anyukák!...

Tapasztalt lányos anyukák! Gyulladásos problémára tanácsok?

Figyelt kérdés

Kétéves lányommal a bilire szoktatásnál tartunk.Az a gond, hogy a nunija belül folyton kipirosodik.Főleg akkor, ha bilibe pisil.Pedig utána alaposan megtörölgetjük vizes vattával.

Mondtam a doktornőnek, aki Tetránt javasolt először.Másodszorra írt fel boraxos popsikrémet, amit belülre is lehet kenni.Sajna ezt a krémet a lányom nem viseli el valamiért.Addig csinálja a fesztivált, míg le nem mosom.Lehet, hogy csípi neki.Mivel kenjem be neki akkor?

A dokinéni még arra is rákérdezett, hogy mivel mosok (Persil sensitive), és hogy kicentrifugázom-e a kisbugyikat (természetesen).És még ki is vasalom.

Mit csinálhatok rosszul?Már két hónapja ezzel kínlódunk.

Jah, és próbálok több folyadékot itatni vele, hogy hígabb legyen a vizelete.Hátha az a gond.

Segítsetek légyszi, mert nagyon tanácstalan vagyok!

2011. szept. 26. 13:13
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Itass vele kamilla teát és azzal is mosd le neki pisilés után.
2011. szept. 26. 13:15
 2/12 A kérdező kommentje:
Köszi!Már főztem is.
2011. szept. 26. 13:21
 3/12 anonim ***** válasza:
Szia!Ez nálunk is gond volt annak idején,én esténként bekentem sima popsikrémmel fürdés után,ez vált be.De csak akkor kentem.Ha kimaradt a kenés,estére lángolt a nunija:(Nagyon vékonyan bekenve próbáld ki.
2011. szept. 26. 13:36
 4/12 A kérdező kommentje:

Sima gyógyszertári popsikrém van itthon.Este bekenem neki.

Ez minden lánynál így van az elején, vagy csak mi vagyunk ilyen szerencsések.

(Az az igazság, hogy kaptunk egy issteni aloe verás gyógyszertári csodakrémet, de azt csak max, két hétig használhatjuk.Az meg már lejárt, és nem tudom milyen sűrűn lehet alkalmazni.A kórházban kaptuk egy kontrollon, de oda csak október végén megyünk.)

Amit javasoltatok mindenképp kipróbálom.Köszi!

2011. szept. 26. 13:43
 5/12 anonim ***** válasza:
Erős kamillateát a fürdővizébe is öntsél, legalább 1 litert. Abban ücsörögjön egy kicsit.
2011. szept. 26. 14:43
 6/12 A kérdező kommentje:
Köszi!Holnap öntünk bele.
2011. szept. 26. 21:07
 7/12 anonim ***** válasza:
Ha pár napon belül nem javul a puncija, vidd vissza orvoshoz.
2011. szept. 27. 06:15
 8/12 A kérdező kommentje:
Az van, hogy hol semmi nem látszik neki, hol pedig piroskás.Megnézte a dokinéni ismét.Szerinte nincs gond.Azért lehet, hogy kérek egy vizeletvizsgálatot, ha továbbra is ilyen lesz.
2011. szept. 27. 09:52
 9/12 anonim ***** válasza:
Lehet már nem aktuális, de én bepanten plus-szal kentem. Ami fertőtlenítő, sebgyógyító stb. És minden este 2-3 kamillafilter a fürdővízbe és csak és kizárólag sima vízzel mosni. Nem szabad szapannal, még babafürdetővel sem, addig amíg el nem múlik.
2011. szept. 28. 12:59
 10/12 A kérdező kommentje:
Most éppen nagyon szép neki, de azért jól jön a tanácsod.Hátha mégegyszer újra pirosodik.Köszönöm!
2011. szept. 29. 21:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!