Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Anyukák! Ti mindig boldogok...

Anyukák! Ti mindig boldogok és jókedvűek vagytok?

Figyelt kérdés
Én néha vagyok jókedvű, belefáradt, boldogtalan vagyok. Nagyon nehéz. S valahogy mindenki elkerül minket, nekem soha nem alakul ki anyukás barátság, valahogy mindig úgy alakul, hogy velünk nem barátkozik senki. S ez az anyaság is nagyon nehezen megy. Mindig kitalálni valami szórakoztatót, vicceset, mivel egykém van, folyton keresni neki kisbarátokat, amik soha nem úgy jönnek össze, valahogy mindig kimaradunk, lemaradunk, nem vagyunk fontosak. Unom már ezt a helyzetet. Sajnos alapjában véve sem vagyok boldog, párommal rossz a kapcsolatom, otthon sivár az élet, én is elég 0 vagyok, nincs hobbim (azt sem tudom mi legyen az), dolgozom, bölcsizünk és kész. Nincs baráti társaságom, anyukák, akikkel együtt gyerekeznénk vagy ilyesmi. Boldogtalan anyuka vagyok, de olyan lehetetlen is, mert nincsenek ötleteim hogyan tovább, mit csináljunk, folyton csak azt nézem, hogy másoknál zajlik az élet, feltalálják magukat, összejárnak. Már beleőrülök ebbe. Egy ismerősöm mondta, hogy kezdjem el élni a saját életemet és majd vonzom az embereket. Jó, éljem a saját életemet, de ez mit jelent?
2012. ápr. 5. 13:09
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnálom hogy így érzel.Hidd el a kicsidnek te kellesz nem egy egyszemélyes cirkusz aki mindig szórakoztatja meg hurcolja mindenhová.Ne érezd úgy hogy nem vagy elég neki hiszen te vagy az édesanyja!Próbáld meg becsülni magad és akkor talán a tuskó párod is észrevesz.
2012. ápr. 6. 06:34
 12/13 anonim ***** válasza:
Sajnálom, hogy így érzel, mert ez egy ördögi kör. Lehet, hogy azért nincsenek barátaid vagy egyszerűen azért nem találsz beszélgetőpartnereket, mert látszik rajtad a boldogtalanság. Nekem unokatestvérem hasonló, ne haragudj, nem bántani akarlak, de téged is olyannak gondollak, aki "csak a rosszat látja meg". Sajnos nincs túl sok örömed az életben (a gyermekeden kívül) és emiatt elhiszem, hogy nehéz pozitívnak lenni. De próbálj meg azért, ha más nem apró dolgoknak örülni. Pl. de jó, hogy süt a nap, süss valami finomat vagy főzz valami finomat és dicsérd meg magad, menj el fodrászhoz, kozmetikushoz, öltözz fel csinosan, mindegy, a lényeg, hogy érezd tőle boldognak magad. Nem nagy dolgokat, hanem kicsiket kell észrevenni. Aztán majd jön az önbizalmad és ez kihat a kisugárzásodra. És ha már magabiztosabb leszel, talán mersz barátkozni is és szimpatikusabb leszel mások számára is. Sok sikert!
2012. ápr. 6. 13:02
 13/13 anonim ***** válasza:
Sajnálom hogy nagyon messze lakunk egymástól (Heves megye) de én is elég sokat érzem magam boldogtalannak,feszültnek,pedig nekem van kisgyerekes barátnőm de mégis :( Valahogy mindíg azon vesszük magunkat észre hogy panaszkodunk :( Sőt a nevelési elveink sem igazán vannak összhangban de legalább van kivel beszélgetni és a gyerekek is jól elvannak!
2012. ápr. 6. 14:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!