Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ti boldogok vagytok?

Ti boldogok vagytok?

Figyelt kérdés

Mindent összevéve kérdezem!

Én igen! Persze vannak szürke hétköznapok, hisztis napok, amikor nem így érzem, de összességében minden okom megvan a boldogságra. Van egy gyünyörű, lassan egy éves kisfiam, tervezzük a tesót. Anyagilag viszonylag jól állunk, hitelünk nincs, saját a lakás, férjemnek munkahelye van. Nem dőzsölünk, de mindenünk megvan.. Férjemmel volt egy nagy hullámvölgyünk a fiunk születése után, majdnem elváltunk, de most már fél éve minden rendben köztünk. Munkahelyem, szakmám nincs, így gyed után nem tudom mi lesz velem. Ezt leszámítva én boldog vagyok! Ti?

2011. dec. 14. 08:31
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
Nem hencegésnek szánom a kérdést, tudom, hogy nagyon sokaknak vannak anyagi gondjaik. Ezért kérdezem úgy összességében!
2011. dec. 14. 08:33
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

szioka, szakmám van 2 és egy harmadikat fogok tanulni, érettségi van fösulira is fogok járni.

Párom dolgozik jo helye van jol fizetös.

Hitelünk 3 van. nehéz karkulálni igy is hogy minden meglegyen

Van egy 15 hós lánykánk akit imádunk. vannak nehez pillanatok és még nehezebbek (párkapcsolati téren)

de mindig van fény az alagút végén. Ugy érzem hogy boldog vagyok vagyunk.

2011. dec. 14. 08:39
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
boldog vagyok,vagyunk mi is.leszámítva az anyagiakat,de hát az egészség az első.az szerencsére van,a többi majd jön.
2011. dec. 14. 09:00
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Én is boldog vagyok. Férjemmel nagyon jó a kapcsolatunk, van két édes fiunk akiket imádunk és anyagilag sincsenek problémáink. Nem szórjuk a pénzt, de mindenünk megvan.
2011. dec. 14. 09:19
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Szia!Nagyon boldogok vagyunk.Van 1 17 hónapos kisfiunk,aki egyben egy kis angyal és egy kis ördög.Nem lehet tudni éppen melyik személyisége fog dominálni.Ezzel el is árultam,hogy nagy harmóniában telik egy nap vagy az őrület határán.De ennek ellenére hálát adok Istennek,hogy van nekem a kisfiam és a párom,Ők az életem értelmei.Van 2 hitelünk,2 lakás,az egyik ki van adva,tehát az semmibe nem kerül,a másik viszont annál többe.3 szakmám van,vendéglátás,masszőr,kozmetikus-sminkes.Munkahelyem is van,ahova visszavárnak,de azért én nem vagyok nyugodt ezen a téren,félek,hogy amint lehet kirúgnak,de próbálok bízni,hogy nem,mert nagyon jó munkahely.A páromnak is jó helye van szerencsére.Nem vagyunk gazdagok,de szegények se.Mindenre megvan amire kell,de azért hónap végén már néha gond van.Már dolgozunk a tesón,remélem,hogy minél hamarabb beköltözik a hasamba,mert már nagyon vágyok rá.

Nagyon örülök,hogy Te is boldog vagy.

2011. dec. 14. 09:23
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Szakmám van és munkahelyem is ahová visszavárnak.

11, 5 hós a lányom, aki egy kicsi angyal:)Nagyon jó baba születése óta.

Apával 7 éve vagyunk együtt.Szülés után (illetve már a terhesség vége felé)eléggé ellaposodott a kapcsolatunk.

E hónap elején el is költöztünk egy időre a lányommal.

Mostmár itthon vagyunk, mert nem tudjuk elképzelni az életet egymás nélkül.Apa nagyon igyekszik és én is.Keményen kell dolgoznunk, hogy rendbehozhassuk a kapcsolatunkat.Ha sikerül és mindketten akarjuk, nagyon boldog karácsonyunk lesz és remélem, hogy boldog életünk is, akár egy kistesóval!

Most úgy érzem boldog vagyok, de ez elég képlékeny érzés mostanában nálam.Állandóan változik.

Persze az anyagiak mindig közbe szólnak, de ha a lányomnak meg tudom adni amire szükségem van, akkor a többi nem érdekel.

Úgyhogy azt kell mondanom:igen, most boldog vagyok:)

2011. dec. 14. 09:25
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Igen (és a lányom már húz is el a géptől.... :-)).
2011. dec. 14. 09:50
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Bátran kijelenthetem, hogy igen, boldog vagyok! Van egy gyönyörű, okos, ügyes hároméves lányom, egy legalább ilyen jól sikerült 16 hónapos fiam, 14 hetes kismama vagyok. A nyáron sikerült végre a saját ház, előtte albiban laktunk és gyűjtögettünk. Van ugyan egy pici hitelünk a házon, de nem svájci frank alapú és tényleg csak kicsi, a törlesztőrészlet kevesebb, mint a lakbérünk volt, simán ki tudjuk fizetni. Az eddigi családi autónk (Toyota Prius) mellé most sikerült egy kis Suzukit vennünk nekem, hogy amikor a férjem dolgozik, ne maradjak autó nélkül a gyerekekkel, így ez is könnyebb lett, mint amikor csak gyalog mehettem mindenhová.

A férjemmel szeretjük egymást, rendben van a kapcsolatunk, ő jól keres, én elég magas gyedet kapok, viszonylag kényelmesen élünk, a mindennapi szükségleteken túl mindig tudunk költeni erre-arra, ha nem is hatalmas dolgok, de el tudtunk menni nyáron kétszer is hosszú hétvégére a gyerekekkel, rendszeresen járunk aquaparkokba, belefér egy-egy koncertjegy, egy vacsora, szóval szórakozni is tudunk, többnyire gyerekekkel együtt, de olykor előfordul, hogy anyukám vigyáz rájuk és kettesben is mehetünk ide-oda, amióta a fiam is hajlandó cici nélkül is elaludni. :-)

A versenysport kicsit hiányzik, de vissza tudok menni a harmadik babó születése után, így nem vészes, most a gyerekekre koncentrálok.

Klassz családom van, segítőkész szülők, szuper tesó, mit kívánhatnék még?

2011. dec. 14. 10:00
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Boldog vagyok, ha a gyerekeimre nézek. A férjemmel is boldogok vagyunk, már 13 éve együtt. Vannak viták, de hamar kibékülünk.

Anyagilag jobban leszünk, ha én is megyek vissza dolgozni. Csak lakáshitelünk van, de az kettő (munkáltatói és sima). szerencsére forint alapúak.

Visszatérve a gyerekekre, sajnos a nagyobbik beteg, így a boldogság addig tart míg nem jut eszembe mi van vele. Ő nagy valószínűséggel soha nem lesz teljesen egészséges, még nem találták meg a gyógymódot rá. De viszont vannak sokkal betegebb gyerekek is sajnos, akik nem tudják ellátni magukat, ha felnőnek. Tehát lehetne rosszabb is.

Csak én is mindig azt hallom, hogy egészség legyen a többi nem számít. Ezt nem túl jó idegenektől hallani, akik nem tudják, hogy gond van nálunk.

2011. dec. 14. 10:01
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Kisfiam (4hós) születése után kicsit depressziós lettem, csak Ő érdekelt, a férjemnek mindenért beszóltam, csipkelődős voltam. (pedig olyan segítőkész, kedves volt mindvégig, nagyon haragszom magamra amiért úgy bántam vele) De mára már szerencsére rengeteget javult a helyzetem. Ezt köszönhetem a barátaimnak, anyumnak, nővéremnek. Végre a régi önmagam vagyok. Boldogok vagyunk ismét. :) Tervezzük a kis tesót. Apa vállalkozó Bp-en, jól keres. Albiba lakunk egyenlőre, hitel nincs, autónk van, érettségim +vendéglátó technikusi szakmám van. Jövőre tervezzük a ház vásárlást önerőből. Hétvégente vidékre járunk, nekem ott vannak a barátaim és a szüleim, akikre mindig lehet számítani. Ez anyósomék felől nem mondható el.
2011. dec. 14. 11:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!