Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy telnek a napotok, boldogo...

Hogy telnek a napotok, boldogok vagytok?

Figyelt kérdés
2011. jún. 22. 21:59
 1/10 anonim ***** válasza:

Mikor hogy.

Van, mikor olyan boldog vagyok, hogy csak úgy repül az idő, van hogy olyan depis leszek, hogy legszívesebben kifutnék a világból. Olyankor nagyon utálom magam. :(

2011. jún. 22. 22:44
 2/10 anonim ***** válasza:

Hullámzó...a baba miatt hol aggódom, hol nem, pedig már harmadik mukika lesz...de az biztos, hogy inkább vagyok boldog mint nem...:-)

És Te?

2011. jún. 22. 22:44
 3/10 anonim ***** válasza:
A8 hónapos kislányommal és a párommal együtt úgy érzem BOLDOG VAGYOK!
2011. jún. 23. 07:25
 4/10 anonim ***** válasza:

Szia!Én is úgy vagyok mint az első válaszoló!

Változó!Hol boldog vagyok,hol pedig az őrületbe kergetem a párom.... Akaratlanul! :S Sokszor vagyok egyedül,ami már kicsit rossz,de ez van,próbálom magam lekötni! :)

2011. jún. 23. 07:49
 5/10 anonim ***** válasza:
A 12 hónapos fiammal vagyok itthon, apa sokat dolgozik, nagyon hiányzik, de nagyon boldog vagyok velük, úgy érzem, mindig erről álmodtam! :) És jön a kistesó is 8 hónap múlva. :)
2011. jún. 23. 08:17
 6/10 anonim ***** válasza:
en is hullamzok,majdnem mindennap sirok picit,neha sokat,de ha elmult,utana jol vagyok
2011. jún. 23. 09:23
 7/10 anonim ***** válasza:
Én az első babámat várom, és amellett hogy nagyon boldog vagyok, sokat unatkozom! Most vagyok abban az időszakban, hogy nem aggódom miatta, mert minden nap érzem mozogni, viszont babonából még nem veszünk neki semmit, persze az igazán lekötne! Így csak várom, hogy teljen az idő és megszülessen a baba, mert akkor már biztos nem fogok unatkozni! 22 hetes km
2011. jún. 23. 10:35
 8/10 anonim ***** válasza:
Nagyon ingadozó lelkileg természetesen nagyon boldog vagyok hisz egy kis élet van a pocakomban aki az én és a férjem része. De fizikailag sokszor nagyon nehéz ebben a melegben és a hangulatom is állandoan változik. 34 hkm.
2011. jún. 23. 11:38
 9/10 anonim ***** válasza:
Én vagyok a világ legboldogabb embere, egy 20 hónapos gyönyörű csajszival, és a 30 hetes pocaklakó hugicájával:)))))
2011. jún. 23. 12:40
 10/10 A kérdező kommentje:
Nekem az első terhességem nem volt könnyű éppen ezért sokszor depis voltam ! Most tervezzük a tesót és remélem ennél a terhességnél minden rendben lesz és a nem leszek rossz passzban ! A világon a legjobban szeretem a kisfiamat de a következő terhességtől félek ! Talán ha többet mozdulunk ki itthonról vagy úgyis lefoglal a babám akkor nem lesz időm depizni !
2011. jún. 23. 13:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!