Mivel telik egy átlagos hétköznapi napotok otthon, kedves terhes kismamik? És a hétvége?
Figyelt kérdés
2009. dec. 31. 10:31
1/10 anonim válasza:
Reggeli, bolt, főzés, takarítás, ebéd, aztán kis pihi, tv-zés. Ha a férjem otthon van vele vagyok, ha dolgozik elmegyek anyámékhoz vagy az anyósomhoz, vagy tornázok.
Röviden ennyi. BUÉK!
2/10 A kérdező kommentje:
Barátokkal vagy párotokkal ki szoktatok mozdulni? Vagy inkább szívesebben vagytok otthon?
2009. dec. 31. 10:52
3/10 anonim válasza:
hát én takarítok,mosok,főzök,boltba járok,tv-zek,gépezek,olvasok.ha párom itthon van akkor vele töltöm az időmet.én megmondom őszintén semmi humorom kimozdulni,főleg ilyen időben.ha szépe tavasz lenne tök jó idővel akkor tuti nem csücsülnék itthon,de így...
4/10 anonim válasza:
mi anyósomékkal lakunk. hát, néha kiborító, hogy van mikor nem tudok semmit csinálni, mert jajj ne, nehogy vmi baj legyen. kedves tőle, de terhes vagyok, nem beteg:) ded általában főzés, takarítás, mosás, meg sütögetés. kimozdulni ki szoktunk a barátokkal. Ha egyfolytában itthon ülnék, megőrülnék!!!
36+6 kismami
5/10 anonim válasza:
reggeli, pakolás, takarítás, úszás. ezzel megy el a délután. utána 1-2 óra pihi, közben gépen munka vagy netezés, délután főzés, hogy mire jön a párom meleg vacsora legyen. de nem bírnék ki így 6-8 hétnél többet az biztos, úgyhogy ameddig bírtam dolgoztam
6/10 anonim válasza:
elsöterhességem tünet mentes volt nem fájt semmim,de a mostani:délelött tudok intézkedni ,utána fekszek mert majd leszakad a hasam
7/10 anonim válasza:
nekem is hasonlóan telik.Reggeli, ha kell bolt, főzés, takaritás, átjön a barátnőm. Minden héten jóga, és rengeteget olvasok. babásat is és egyebet is. Délután pedig minden nap kötelezően egy óra séta. ha esik, ha fúj, megyek. aztán este ha hazajön a férjem, vele vagyok.Én élvezem. Elvileg rengeteg időm van, mégis sokszor úgy érzem, semmire sem elég ez az idő...:-)
8/10 A kérdező kommentje:
A párotokkal kimozdultok?
2010. jan. 1. 09:45
9/10 anonim válasza:
mi együtt sétálunk, néha úszni is jön velem. az ünnepek jöttünk, mentünk és most hétvégézni utazunk. 33.h km
10/10 anonim válasza:
Mi sétálni szoktunk közösen a kutyákkal. Mozizunk a barátokkal, vagy társasozunk. Illetve vásárolni is együtt megyünk, mert én nem cipekedhetek. Egyedül itthon most épp kutyát nevelek, az elveszi szinte minden időmet :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!