Mennyiből jön ki egy átlagos wellness hétvége?
Figyelt kérdés
Nektek mennyibe került? Csak kiváncsi vagyok, mert szeretnék elmenni majd a barátnőmmel, de nem tudom milyen árban vannak az ilyenek..2011. aug. 23. 13:50
1/6 anonim válasza:
Nézegesd csak1utazas.hu-t és a csak1nap.hu-t, ott kb 2 naponta vannak akciós wellness hétvégék.
Mi is így voltunk barátommal Szarvason wellnesselni, összesen 30000-ért, félpanzió (svédasztalos, nagyon finom kajákkal), ajándék masszázs, üdvözlő ital volt benne, és mindent lehetett használni (szauna, medencék stb), nagyon jól érzetük magunkat, 2 főre 30000-ért szerintem egyáltalán nem volt sok.
2/6 anonim válasza:
Ja és az kimaradt, hogy 2 éjszakát voltunk.
3/6 anonim válasza:
A kuponos oldalakkal inkább vigyázz!!!
4/6 anonim válasza:
Igy van, nem akkor mesz mikor Te akarsz, hanem akkor mikor uresek.
5/6 anonim válasza:
Persze, megveszed a kupont, és felhívod a szállodát, hogy mikor tudtok menni, azt hittem, hogy ez egyértelmű, ha nem kuponnal mész, akkor is kell előre foglalni..........
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!