Hogy telik el egy napotok egy ket eves kisgyerekkel es egy egyhos vagy tobb hos pici babaval?
Nálunk 2 éves múlt a lányom, és 3,5 hósak az ikrek(fiúk). Nekem is bűntudatom van, és ráadásul ha apa itthon van, akkor is van hogy a két fiú mindkettőnket igénybe vesz (fel kell venni őket), ilyenkor mégjobban sajnálom. Hugom szokott jönni néha, ő játszik a nagyobbal, én meg a kicsiket rendezem, de már ők is rafkósak, sokszor elvannak egyedül, de van hogy csak úgy jó nekik, ha beszélgetek hozzájuk, ha elmegyek, BÁÁÁÁÁÁÁ. Mindkettő egyszerre, az a "legjobb". Szoptatás közben szoktam a nagyobbal játszani, meg nap közben mesélni, mondókázni, ha nagy néha együtt alszik a két kicsi, akkor is. De hát ebéd is legyen, stb... Remélem ez csak jobb lesz, ha már a fiúk együtt tudnak játszani kicsit. Azt mondják el szoktak lenni az ikrek, ha már felfedezik egymást.
Plussz most tanuljuk a naggyal a bilizést, és persze hogy akkor kell neki, mikor szopik valamelyik fiú. :-)
Szóval nem vagy ezzel egyedül. Reménykendjünk hogy gyorsan elmúlik ez, vagy jobban belejövünk, vagy ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!