Kisgyerekkel és babával a szúnyogok ellen?
- Én deo stifttel (Aloe Ever-Shield Deodorant) kenem magunkat, nem vicc. Ugyanis nem csípnek a szúnyogok.
- De ha keversz eukaliptusz és citronella illóolajból (pl. Aromax) bázisolajjal vagy testápolóval keveréket (az arányokat fejből nem tudom) és a tarkóra, meg a hajlatokba (nem az egész testre!) kensz kicsit, hogy nem kenjék le a gyerekek, akkor ez is hatásos lehet, azt mondták a szakértők nekem.
- Vagy eukaliptusz tartalmú (jó erős szagú) krémmel próbálkozz ugyanúgy, mint az olajokkal (pl. Aloe Heat Lotion).
- Láttam valami spirál formájú lámpát is, amit a horgászok használnak erre a célra.
Azért otthon teszteld le indulás előtt a kencéket, nehogy hatástalan legyen. És vigyetek a csípésekre ápoló szert.
Sőt, fáklyát is beszereznék, ha olyan helyre mentek, amibe szúnyogriasztós fáklyaolajat érdemes venni, ha még kapható ilyen.
Ugyanaz vagyok.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kisgye..
Nézd meg itt, a fokhagyma és ecet nekem jónak tűnik. Műanyag edényekbe lehet lezárva vinni magatokkal. Ha nem tömeges helyre mentek :-)
Hát oda tényleg nem...
Jó nyaralást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!