Cirkusz 1,5 éves kisgyerekkel? Ajándékba kaptuk a jegyeket, szerintetek egy ennyi idős már élvezi?
szia! ez tényleg gyerekfüggő. az én fiam kb. másfél évesen volt először cirkuszban, azóta rajongó :) addig azt hittem, van benne hyperaktivitás (a netes tesztek ezt hozták ki), de akkor végigülte tátott szájjal az előadást, úgy, hogy hozzá se lehetett szólni... imádja.
nézzetek meg neten cirkusz jeleneteket, készítsétek fel egy kicsit, hogy ne ijedjen meg! jó szórakozást!
A lányomat régen elvittük cirkuszba amikor 3-4 éves volt, és rosszat álmodott . Hát azóta sem volt!
31.N
Húú, de vegyes :D
Nagyon vagány kiscsaj, én inkább attól tartok, hogy nem bírja egy helyben...
Mondjuk, mindenképp elmegyünk, férjem nagyon készül rá :)
Csak kíváncsi voltam, és köszönöm, hogy írtatok tapasztalatokat!
Mégegyszer köszi a válaszokat!
Gondoltam, megosztom, hogyan is alakult: szóval, imádta :) Nemzeti volt itt Pécsen, nagyon élveztük, a kislányom pedig odáig volt, főleg az állatokért (és az első sorban ültünk, mindent közelről látott)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!