Mit varrnátok gyerkőcöknek ajándékba ill. eladásra?
Van varrógépem, de nem tudom, hogy mibe lenne érdemes belekezdenem. Nem vagyok varrónő, uh. egyszerűbb dolgokra gondoltam, mint pl. ovis zsák, kiskötény a konyhába...
itt sajnos már ki is fogytam az ötletekből :(
Ti mit vennétek meg szívesen?
hú..... ezek nagyon jó ötletek :)
Köszi!
Amit én is úgy vettem a gyáritól olcsóbban, hogy valaki varrta: szopi-párna, autósülésbe nyakpárna, hálózsák -tavasszal vékonyat, ősszel vastagat érdemes kínálni, babzsák, oviszsák, oviba ágynemű-huzat. Kiskötény is jó ötlet, de én több méretet kínálnék, hogy anyának is legyen, esetleg még apának is :)
Vannak egyszerű szabású sapik is, pl. polár manó-sapka -majdhogynem csak két háromszög összevarrva :)
Hajrá!
És várom majd a linket a termékeidről :)
Ágyneműt, sapkát, sálat, tornazsákot, hálózsákot. Kiságyba fejvédőt, baldachint.
Én most készítek adventi kalendáriumot, fenyőfa alapra kis piros szütyőket varrok, abba kerül majd a meglepetés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!