Mit szoktatok főzni a 2-3 év körüli gyerkőcöknek? Kétségbe vagyok esve kisfiam napok óta csak virslit és főtt tésztát hajlandó enni. Hiába főzök bármit nem kéri.
Szia! Augusztusban múlt két éves a lányom! Én ma túrógombócot csinálok!
Nálunk is volt olyan időszak, mikor alig volt olyan étel amit meg akart enni!
Szerencsére a leves mindig nyerő volt! Főleg a zöldség leves, meg a tojásos!Ezeket mindig megette!
Ha nem hajlandó megenni amit főzök, akkor sütök ki neki dinó alakú pulykatallért, és játékosan megeszi!(mindig mondja, hogy mit harap le, a fejét, a farkát, a tüskéit és így eszi) :)
Még amit szeret,az a tökfőzelék, kapor nélkül, finom főzelék!Virslit szoktam belevágni, vagy fasírtot!
Ne ess kétségbe, nálunk családi történet volt, h én három évesen két napig egy szál főtt spagettivel, és két szem borsóval rohangáltam, azokat sem ettem meg, de még alváshoz is kellettek.
Két nap után leültem, és jóízűen ettem, azóta a harmincat is betöltöttem, biztos állíthatom, h nem haltam éhen.
16 évesen egyszer bekattantam, és több mint fél évig! csak sajtos-tejfölös tésztát ettem. Vannak ilyen furcsaságok, add a fiadnak nyugodtan, amit kér, majd megunja, és rákattan másra.
Én is így jártam el a fiamnál, három elmúlt, és remek evő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!