áprilisra kiírt kismamik, hogy vagytok? Hogy telik a napotok? Mennyire aktív a picur? Szedtek homeopátiás bogyókat? Minden érdekel!
Sziasztok!!
Április 12,jósló fájások alig, picurkám aktív és kislány!!!
2 féle bogyót szedek szülés segítésre és még 2 félét a szülés napjára beszereztem,mindent szülésznővel megbeszéltem! Vagyis ő ajánlotta!
én hétfőn szülni szerettem volna,de Luca nem akar jönni,köszöni szépen jól el van oda bent!
keddre már megkaptam a beutalót,h befektetnek!
Különben jól vagyok, csak gyakori pisilés,gyomorsav de semmi fizikai akadályom nincs a pocakomtól!
Még annyi zavar h 1 hete szétrepedt a bőröm a hasamon,nagyon csúnyán és ha megszültem volna hamarabb most nem lenne olyan csúnya!
Nem nagyon zavar,csak hát csak nőből vagyunk!!!
Boldog babavárást!!!
Hu de jó nektek lányok én már majd megőrülök h a kezemben tarthassam,de semmi!!!!
Kedd egyre közelebb lesz....kislányom igazi nő.....várat...
a méhszájam is csak "nyiladozik"....
Szép napot!!!
Sziasztok,
én is 12-re voltam kiírva, de nem jött a kisasszony. Tegnap este összebújás után 5 perces erős görcseim voltak, de el tudtam aludni és elmúlt. Én már nagyon szenvedek.
ÁPR 19
második baba, kisfiú, sokat mozog de nagyon renyhén már, szerintem nincs helye.
rosszul telnek a napok, alig vánszorognak, van egy csomó bajom, szerencsére a picur jól van.
semmi komoly amúgy, pisim, vérnyomásom, cukrom, minden tök jó, DE:
-20 kiló van rajtam (pont mint először), ennek szerintem nagy része ödéma, iszonyatosan nézek ki
-nagyon alacsony vagyok, így hiába van let a hasam még mindig ég a gyomrom
-nem alszom csak ilyen 3 órákat, aztán jóslófájás közben vánszorgok ki pisilni
-a jóslóim nagyon erősek, de ritkák és rendszertelenek
-egész nap mensisen fáj a hasam, de nem görcs, hozzá nyűgös és lomha vagyok mint mensi előtt
-kisfiam szegény menne ki sétálni, játszóterezni, de rossz az idő, még a kisboltig is nehezen jutunk el
-nem tudom őt másra bízni hogy pihenhessek, mert anyukámék dolgoznak, szülés alatt tudnak csak kivenni 1-2 napot majd, párom hajnaltól estig dolgozik így rám marad minden
-fáj a derekam
-nem kívánok semmi kaját, de éhes vagyok, semmi nem ízlik viszont
A jó dolgok:
picifiam alig várja a kistesót, folyton bújik, simogat, ilyenkor bőgnék a boldogságtól :)
párom egész nap hívogat hogy mizu, hogy vagyok, meséljek
egész nap gondolkozom milyen lesz majd, alig várom hogy lássam őt :)
végre bátran lehet szexelni (eddig se voltunk tiltva, de nem esett jól pszichésen, meg utána mindig keményedek, ezért vártunk a mindennapos együttlétekkel a 36. hétig) nemcsak néha és óvatosan :)
most sem félek egyáltalán semmitől, várom a szülést magát is
Homeós cuccokat most nem szedek, mindig elfelejtem, de a szülős táskában benne van, majd vajúdáskor jó lesz. Málnalevelet én is iszom, de szerintem a bélmozgásomon kívül mást nemigen gyorsít, az első babánál se vettem észre, hogy használna :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!