Kismamik, Ti mikortól és milyen adagolásban szedtétek a Homeopátiás bogyókat?
Az árukra és kiszerelésükre is nagyon kíváncsi lennék,azért,hogy mennyit vegyek,hogy végig elég legyen.
Nektek használt?
A szülés alatt a párotok adagolta?
(Caulophyllum 5CH,Arnica9CH,Cimicifuga5CH)
Mit jelentenek ezek a betűk és számok?
34hkm
36. héttől
Méhszáj puhítására:
Caulophyllum 5CH – napi 1x5
Cimicifuga 15 CH – heti 1x10
+ málnalevél tea!
Szülés alatt – a fájások ritmusa szerint
Kezdés:
Arnica 30 CH 1x10 (többször nem is kell belőle bevenni)
Caulophyllum 5CH – minden fájásnál 1x5
Cimicifuga 15CH – óránként 1x5
Már nem emlékszem mennyi van egy kis műanyag tartókában, de azt hiszem Caulophyllumból 2-3 csomagot vettem, Arnicából egyet, Cimicifugából talán 2 darabot.
Nekem amúgy nem használt, nem tágultam, így császároztak, de persze egy próbát megér azért.
A CH jelölés: A H csak egy tiszteletbeli jelölés Hahneman nevére utal, ő a "homeopátia atyja", a C pedig előtte a higítás fokát takarja. Tehát a C (római 100-as) azt jelenti, hogy annyiszor higították az anyagot ami benne van.
Kb. 80 golyócska van egy fiolában. 580-640ft között mozog az ára, gyógyszertáranként változhat.
Problémamentes szülést kívánok neked!
20 hetes kismami
Köszi a válaszokat!Ha ilyen kis kiszerelésű,akkor nem keveset kellene vennem belőle,nem?
Kicsit elbizonytalanodtam,hogy vegyek-e,de ha meg nem veszek és nekem beválna,akkor az gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!