Mitől lehet hogy egyes babák nem mosolyognak, sose jókedvűek? 2 barátnőm is van, nagyon sokszor találkozom velük és gyerekeikkel, de 99%-ban olyan kis morcosak a gyerekeik.
Az egyik gyerkőc 20 hónapos, ezerrel hisztizik sose jó neki semmi (ez még önmagában oké) de 10 percenként hisztirohamot kap valamiért, de közötte se jókedvű, sose mosolyog,olyan morcos elégedetlen mindig. A másik baba 13 hónapos őt újszülött kora óta látom, 8 hetesen mosolyodott el először és mikor más babák mindenkire vigyorognak, meg röhögcsélnek ő akkor is komoly volt és ez azóta se változott.
Ilyen típusok? Van ilyen? Anyukának nem rossz érzés vajon?
Szia.
Például az én kislányom egy éves lesz, de ha megyünk valahova, ő sem mosolyog SOHA senkire. Itthon kacarászik, nagyookat vigyorog, de ha kitesszük a lábunkat akkor az "idegenekre" morgonckodik. Lehet, hogy otthon ők is mások.
Én is arra gondoltam hogy nem vagy szimpi a babáknak, nem kell mindig mindenkire mosolyogniuk...
Az anyjukra mosolyognak???
Mert ha igen semmi gond.
Köszi a kedves feltételezést :) nem hiszem h ez lenne a baj más gyerekeknek érdekes mód semmi bajuk velem:)
iwiwen sincs róluk mosolygós kép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!