Anyukák mit szólnátok ha ez történne veletek az oviban?
Ma voltunk a kislányommal nyílt napon az oviban, akinek az apukája afrikai származású és megörökölte a kreol bőrét.Az egyik gyerekkel szeretett volna játszani a lányom, de láttam, hogy annak az anyukája elhúzta onnan a gyerekét és mondta neki, hogy ne menjen oda a lányomhoz, mert cigány gyerekekkel nem szabad játszani.Nekem ez nagyon fájt, mert a lányomat tisztán, rendesen járatom, ápolt család vagyunk és szerintem abszolút látszik, hogy nem azért kreol mert cigány származású.Előre félek, hogy ki fogják így közösíteni az oviban, bár az óvónénik nagyon kedvesek voltak.
Szia!
Nekem két félvér kisfiam van. A nagyobb már iskolás, a kicsi ovis. Soha, senki nem mondott rájuk rosszat, a maximum annyi volt, hogy lekínaizták őket, vagy engem baby-sitternek néztek. :) Sok barátjuk van.
A gyerekek nem bőrszín alapján választanak barátot.
Jujj nagyon tundibundi kislany!
Szerintem az ilyen korlatoltagyu emberekkel ne is foglalkozz. Ne idegesitsd rajta magad.
Egyebkent meg gyoker a no mert egyertelmuen latszik hogy nem roma szarmazasu a kicsi.
Egyebkent meg mindig is utaltam az ilyen borszin alapjan itelkezunk embereket. Nekem volt felroma osztalytarsam es kedveltuk ot, meg sokkal tisztabb es rendesebb volt mint jopar feher gyerek
Nagyon edes :)
Nem tudom en se,hogy lehet ciganynak nezni amikor annyira latszik rajta,hogy nem az. Azt hittem a 4 ev Eszak-Amerikaba valo eles miatt latom de a tobbi valaszolo is irta,hogy nem ciganynak nez ki.
Itt ahol mi elunk rengeteg a bevandorlo. Tegnap is ugy mosolyogtam,hogy a jatszoteren a kisfiam egyutt jatszott a neger,a zsido es mas nemzetisegu gyerekekkel es abszolut nem neztek,hogy milyen szinu a masik.
Csak a buta emberek mondanak ilyet amit az az anyuka.
Es az a baj,hogy a gyerek ezt tanulja meg a szulojetol :(
WOW! Gyönyörű a kislányod! Gratulálok! :)
Az én lányom csak 2 és fél hónapos,de én is kicsit félek attól, hogy majd kiközösítik :(
Egy ismerősöm kisfiát szintén cigánynak nézték az oviba.(Miskolcon) Sajnálom azokat a gyerekeket akiknek ilyen ostoba szüleik vannak...
na majd megkapják amikor az ő fiúk akar a te lányoddal járni.
az a baj hogy az ember annyira ledöbben hogy nem tudja odamondani rögtön valami csípőset.
Gyönyörű a kislányod:-)
Vissza kellett volna szólnod,hogy nem,a gyerekem nem cigány!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!