Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Mit szólnátok ha...

Lányok! Mit szólnátok ha veletek ez történne? Bővebben lent!

Figyelt kérdés
Délelőtt 10 órakor még aludtam (próbálom kihasználni a szünetet) amikor apukám beállított a szobámba hogy jött aludni. Hirtelen azt sem tudtam mi van mert akkor aludtunk együtt utoljára mikor kb. 2 éves voltam. Kérdeztem tőle hogy mért nem alszik a szobájukban vagy az öcsém vagy a hugom szobájában,azt mondta hogy mindenhol foglalt az ágy..ezt nem tudtam elhinni ezért benéztem minden szobába,sehol sem feküdt senki. Visszamentem,mondtam neki hogy egy ágyban se alszanak és különben is egész éjjel aludt mire ideges lett és elkezdte kiabálni hogy milyen elcseszett családja van hogy nem lehet lefeküdni a saját házában egy ágyba,miért veri az isten ilyen családdal stbstb. Ez után ahelyett hogy befeküdt volna esetleg a saját ágyába vagy egy másik ágyba (van 4 szoba a házban) inkább lefeküdt a szobaajtóm elé a szőnyegre. Szerintetek ez normális? Mi üthetett belé? Ti mit szólnátok ilyen viselkedéshez? Esetleg én reagálom túl? (Napközben sem szokott az ágyamban feküdni,sőt alig szokott a szobámban járni..)
2011. dec. 28. 02:06
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Neharagudj, de az első reakcióm az volt, hogy:LOOOOOOOOOL:D

Nem ivott véletlenül valamit? Apukám pl egyszer pár sör után, hogy részegen beállított a szobámba, hogy "szia! ide pisilhetek?:)" kivezettem a hálószobájába, lefektettem, erre bepisilt az ágyba..azt hittem csak viccel, de úgy látszik tényleg kellett neki.xd

2011. dec. 28. 02:25
 2/13 A kérdező kommentje:
Nem hiszem hogy ivott volna, nem az az "alkoholista" típus. Utoljára 25-én ivott egy pohár bort meg egy kis pezsgőt karácsony alkalmából. Inkább csak ünnepekkor iszik,de akkor se mindig és ha iszik is nem sokat. Amúgy 18 éves vagyok...Látszott rajta hogy tudja hol van és mit csinál ,de úgy csinált mintha teljesen megszokott és rendszeres dolog lenne hogy mi együtt alszunk..
2011. dec. 28. 02:54
 3/13 Munkácsi Vivien válasza:
31%
Szerintem csak egy kis hangulatváltozás. Ez a családban gyakori. Mindenkinek máshogy jön ki. Valakinél sűrűbben, valakinél ritkábban. Nálunk pl.: apum mindennap ilyeneket szajkóz -.-" . de ilyenkor nem kell velük foglalkozni... pár óra és semmi se lesz. de néha akár napokig is eltarthat hogy bedurcizik...
2011. dec. 28. 03:06
 4/13 anonim ***** válasza:
3%
Kérdező, ha lány vagy és 18 éves akkor szerintem tetszel neki, ezért akar veled együtt aludni.
2011. dec. 28. 08:15
 5/13 anonim ***** válasza:
90%
Rögtön a molesztálás!-.-"
2011. dec. 28. 09:19
 6/13 anonim ***** válasza:
08:15: hallod nekem is ez jutott eszembe...
2011. dec. 28. 10:31
 7/13 anonim ***** válasza:
Szerintem rad van izgulva
2011. dec. 28. 11:40
 8/13 anonim ***** válasza:

Ha nem fogdosta, akkor nem hiszem, hogy moesztálás... Bár lehet! Amire én gondolok az a figyelem felkeltés! Nincs otthon apuka elhanyagolva? 4 szoba és sehol senki? Hányan éltek még együtt? Mennyit dolgoznak? Lehet, hogy most tel be a pohár a munkahelyen vagy nincs munkahelye és már itszta bolond lett... XD Sok oka lehet...

De szerintem akkor is csak figyelem felkeltés :D Az 5-6 éves unokatesóm is ugyan ezt csinálja csak ő a szülei közé akar befeküdni és amikor nem engedik. akkor lefekszik az ajótba, hogy tuti átessenek rajta :D

2011. dec. 28. 12:07
 9/13 A kérdező kommentje:
Köszönönöm a válaszokat!Lehet hogy tényleg figyelemfelkeltés miatt csinálta. Munkahelye van,már 2hete itthon van szabadságon. Anya múltkor mondta nekem hogy apa mostanában furcsán viselkedik,nem hittem neki de már értem mire gondol. Azért remélem nem molesztálás volt a célja.Az az igazság hogy emeletes házban lakunk,fent van 3 szoba lent pedig az övék. Fel szoktak jönni de nem túl gyakran mert azt mondják "fárasztó nekik a lépcsőzés" és inkább lent szoktunk beszélgetni ,fent nem szokott feküdni az ágyamban.Arra is gondoltam hogy hogy azért volt ilyen mert jött a hugom barátja reggel és lehet hogy direkt rossz benyomást akart kelteni hogy rlüldözze a fiút? Én egy barátomqt hoztam haza bemutatni és előtte is probált leégetni,elég ellenséges volt vele.
2011. dec. 28. 14:13
 10/13 anonim ***** válasza:
Nem akarok a legrosszabbra gondolni, de nem lehet, hogy valami baj van vele? Úgy értem ez elég fura viselkedés egy felnőttől, hogy a szobaajtó elé fekszik.
2011. dec. 28. 20:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!