Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Mit szólnátok ha...

Lányok! Mit szólnátok ha veletek ez történne? Bővebben lent!

Figyelt kérdés
Délelőtt 10 órakor még aludtam (próbálom kihasználni a szünetet) amikor apukám beállított a szobámba hogy jött aludni. Hirtelen azt sem tudtam mi van mert akkor aludtunk együtt utoljára mikor kb. 2 éves voltam. Kérdeztem tőle hogy mért nem alszik a szobájukban vagy az öcsém vagy a hugom szobájában,azt mondta hogy mindenhol foglalt az ágy..ezt nem tudtam elhinni ezért benéztem minden szobába,sehol sem feküdt senki. Visszamentem,mondtam neki hogy egy ágyban se alszanak és különben is egész éjjel aludt mire ideges lett és elkezdte kiabálni hogy milyen elcseszett családja van hogy nem lehet lefeküdni a saját házában egy ágyba,miért veri az isten ilyen családdal stbstb. Ez után ahelyett hogy befeküdt volna esetleg a saját ágyába vagy egy másik ágyba (van 4 szoba a házban) inkább lefeküdt a szobaajtóm elé a szőnyegre. Szerintetek ez normális? Mi üthetett belé? Ti mit szólnátok ilyen viselkedéshez? Esetleg én reagálom túl? (Napközben sem szokott az ágyamban feküdni,sőt alig szokott a szobámban járni..)
2011. dec. 28. 02:06
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Nem tudom de szerintem se normális ez a viselkedés. Régen nem csinált ilyet,a szüleim már több mint 20 éve házasok és anya néha panaszkodik hogy már elege van apából mert megváltozott és furcsa lett,szerintem már nem is élnek házas életet,kb. 2 hónapja szó volt arról is hogy elválnak de aztán abba maradt ez a téma. Hogy olvastam a válaszokat nekem is átfutott az agyamon hogy lehet hogy tetszek neki, de ez elég beteges lenne,nem?:S Az is eszembe jutott a válaszokat olvasva hogy lehet mellém feküdt volna,felizgatja ez a dolog és aztán elvonul és ott kielégíti magát..:S Pl. ma anyával beszélgettünk hogy mi legyen holnap az ebéd és szóba jött a kelbimbó,ő épp akkor jött a konyhába,hallotta és kérdezgette tőlem hogy milyen mellbimbóról van szó,aztán mondogatta hogy kelbimbó mellbimbó utána meg elkezdett énekelni egy szexel kapcsolatos verset.
2011. dec. 29. 01:26
 12/13 anonim ***** válasza:

Szerintem ahogy igy leirod szeretethianyos inkabb.

Lehet mivel nem olyan jo a hazassaguk anyukaddal.

Egy apa mar bem nagyon olelgetheti a lanywt mert egybol lemolesztalozzak, egy anyanal pedig ez egyaltalan nem okoz gondot.

Egyik nagybatyam ilyen. Neha olyan furin viselkedik - iszonyat szeretethianyos- jozanul o is elnyom par pajzan viccet meg minden de piasan latszik nagyon h mi a baja, olyankor vegigolelgeti a csaladot meg nagyon szentimentalis lesz. :)

2012. márc. 20. 21:00
 13/13 A kérdező kommentje:
Az lehet hogy szeretethiányos, mint ahogy írtam a házasságuk nem túl jó de próbál ellene tenni de anyumra most rájött a "kapuzárási pánik+klímax" és teljesen megbolondult,lehet hogy meg is csalja...meg régebben is mondta hogy a gyerekei nem nagyon beszélgetnek vele mélyebb dolgokról úgyhogy valószínű erről van szó:S
2012. márc. 21. 22:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!