Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Van itt olyan többgyermekes...

Van itt olyan többgyermekes anyuka, aki ezt a végleges megoldást válaszotta?

Figyelt kérdés

Gondolkodom rajta, hogy elköttetem magam. A következők az okok:

májfunkció-probléma miatt nem szedhetek gyógyszert

spirálom van, de zavar szex közben, az orvos sem tud mit mondani, valószínűleg anatómiailag ilyen "rövid" vagyok

nincs pénzem nuvaringre

a helyi fogamzásgátlók (pharmatex) semmit sem érnek

kondomot nem akarunk használni, idegenkedünk tőle és drága is, macerás is

Állandó parában vagyok, nehogy terhes legyek, mert nincs megfelelő háttér mégegy picinek, és (nem is kell magyarázni ezt, mindenki maga tudja) nem szeretnék még egy babát, teljes család vagyunk így. Elvetetni nem bírnám, ha becsúszna, egyszerűen nem menne, de ennyi erővel meg egész életemben szülhetném sorra a gyermekeket :)

Tehát marad a végleges megoldás. Van aki így döntött, több gyerkőc vagy akár egy után? Esetleg gyermektelenül? Hogy élted meg, mit szólt a környezeted?

Érdekel az is, mit gondolsz erről az egész végleges-dologról. Hogy ezzel érvelnek ellene, mi lesz ha mittudomén akármi baja lesz a többi gyerekednek és akarnál mégegyet szülni, sosem tudni mit hoz az élet, megromlik a kapcsolatod és szülnél egy másik pasinak, stb....Személy szerint nem tudok ezzel mit kezdeni. Szerintem hülyeség ezzel ellenérvelni, hogy "és ha kipusztul a mostani családod?!" persze, akkor örülök majd magamnak, milyen bölcs voltam? :) vagy nem jól látom?

2012. márc. 20. 11:47
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

én a 3-at várom, mind császár,több terhességet-császárt nem vállalnk be, nem a gyerekek miatt hanem magam miatt: túl veszélyes lenne. így a 3.császár közben elkötnek.

ha meg változik a helyzeted,beültetéssel még lehet babád,szóval ne foglalkozz senkivel,én még csak meg sem kérdeztem senki véleményét,tényként közöltem a férjemmel is

2012. máj. 29. 10:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!