Külföldi munka kedvéért anyaként itthon hagynád a nagyszülőkre 3 és 6 éves gyerekeidet évekre?
Figyelt kérdés
Hazajössz látogatóba x havonta persze. Az állás jobban fizet lényegesen,mint itthon, de azért annyival nem, hogy mondjuk 1-2 év és totál gazdagon térj haza. Félretenni persze lehet belőle, de annyira rengeteget nem. A gyerekeknek van apjuk is, de elváltak a szülők.2012. febr. 20. 22:09
21/22 anonim válasza:
Soha ne mond, hogy soha. Barmi tortenhet........
Bar en is amondo vagyok, hogy soha nem vallalnek ilyen munkat.
Azert megjegyzem a szukseg nagy ur.
22/22 anonim válasza:
jaj én bele pusztulnék már nekem az is rossz ha muszáj elmennem orvos hivatal stb és a nagyira bízom a gyerekeimet 6éves 6hetesek amúgy a nagy óvis koráig csak velem volt 5 éves korátol aludhatott a nagyinál addig nem!Nagyon hiányoznának!De ha nem lenne más lehetőségem akkor kimennék külföldre a gyerekeimmel.A barátnőm ezt csinálja nyáron mennek Németbe!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!