Külföldi munka kedvéért anyaként itthon hagynád a nagyszülőkre 3 és 6 éves gyerekeidet évekre?
Azért az sem semmi, amit utolsó előtti írt.
A gyerekeknek volt csitti-vitti esküvő, lakás, kocsi, de 20 évig nem volt anyjuk, csak egy chat-partnerük.......én nem bánják...háááát, kinek az anya kell, kinek a jólét. El sem tudok ilyen szitut képzelni, ez nagyon durva.
Lecserélem anyámat egy f@sza kocsira meg nagy lagzira, csekélye 20 évre ...uramisten. Oké, nem a gyerekek tehetnek róla, de az egész család hihetetlen számomra. A férjet sem értem hogy ebbe belement, feleség eltűnik 20 évre pénzt keresni.....mindkettőnek volt közben valaki más?
Őszintén nem hiszem, hogy egy ilyen családban bármelyik tag is igazán szereti a másikat......
Én akkor tudnám elképzelni ezt a szituációt, ha az eladósodás szélén lennék, úgy, mint ez az ismerősöm.
Nem akarnám, hogy kikapcsolják az áramot, a fűtést a lakásomból, aztán a végén az utcára kerüljünk, mert elárverezik. Ebben az esetben kimennék, de nem olyan hosszú időre, mint írta valaki az amerikás sztorit, hanem pár évre csak, amíg egyenesbe jövünk.
Aztán valószínű kiköltöztetném a gyerekeket is. :D
Ez az ismerősöm is lehet, hogy ezt tette, tervbe volt véve nála, nem tudom megvalósította-e, már egy éve nem láttam, nem tartjuk a kapcsolatot.
Soha, semmilyen körülmények között nem hagynám itt a lányaimat, beleszakadna a szívem.
Nincs számomra az a pénz, hogy évekig lemondjak róluk!
Ha annyira kellene a pénz, akkor itthon elmennék takarítani, bármit bedolgozni, de a gyerekeimről soha nem mondanék le. Mit éreznének a gyerekeim is, hogy egyszer csak magukra hagyom őket, az ő kis lelküket is nagyon megviselné...jaj, még belegondolni is borzasztó.:-(
Nem hagynám itt....
Mindenképpen úgy alakítanám az életem kint, hogy őket is magammal vinném.
Szerintem NEM!
Én nem vállalnék el ilyen munkát.Azt nem mondom,hogy nem jönne jól,mert sajnos 25000 ft-ot kapok s 4 gyerekem van.Roppant kevés és napról-napra él az ember,de ilyen munka kizárt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!