Munkába ingázó szülők! Hová viszitek oviba/bölcsibe a gyereket? A lakóhely vagy a munkahely városába?
Figyelt kérdés
Félek,h ha megbetegszik,sok idő míg érte tudok menni ha a lakóhely városában/falujában van,míg munkahelyről 20perc lenne. (lakóhelyen nincs rokon,nagyi).Vagy ezt nem is a szülö választhatja?2012. febr. 13. 08:27
1/4 anonim válasza:
Fiamat nem vették fel a munkahelyem szerinti városba - olyan felkiáltással, hogy önkormányzati rendelet alapján csak a helyi lakosok gyermekei járhatnak oda. Ahol lakunk nincs bölcsi, így bejelentkeztünk anyukámékhoz egy harmadik helyre és oda jár a gyerek. Ha anyu nem tudja elhozni akkor nagyon nehéz, rohanás az egész ő pedig több mint 10 órát a bölcsiben tölt ilyenkor (hál istennek nem viseli meg.) De ha anyu elhozza akkor is 15km kerülő minden nap, hogy felvegyem tőlük. De sajnos nincs választás, muszáj volt visszamennem dolgozni.
2/4 anonim válasza:
lakóhely. a munka ki tudja meddig lesz ott. és ráadásul itt vannak a barátok. 20 perc egyáltalán nem sok, azért annyit bőven kibír.
3/4 anonim válasza:
Én a munkahelyhez közel vittem bölcsibe is, és tavaly oviba is. Pont azok az okok miatt, amit írtál, hogy napközben, ha felment a láza a bölcsiben/oviban, 5-10 perc alatt ott voltam, valamint így több időt tudunk a napból együtt tölteni, mintha reggel letenném otthon az oviban és későn mennék érte. Igaz, hogy így többet utazik ő is, de legalább együtt vagyunk. Én kértem a munkahelyemről igazolást, hogy itt és itt dolgozom és bevittem jelentkezéskor az oviba, hogy ezért nem a körzeti ovit szeretném, hanem őket.
4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszaitokat, tehát akkor nem lehetetlen a munkahely városába felvetetni. Kedves 2.! félreolvastad, munkahelytől van bölcsi 20percre, lakóhelytől 1-1,5óra vonattal, azt azért egy beteg gyerek nem várja ki könnyedén.
azon túl, ha munkahelyváltás lesz, az is ugyanúgy a másik városhoz köt majd valószínűleg.
2012. febr. 13. 11:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!