Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Bölcsibe tényleg akkor veszik...

Bölcsibe tényleg akkor veszik fel a kicsit, ha van munkahely?

Figyelt kérdés
2 éves múlt,nagyon kellene neki a társaság,de semmi lehetőség nincs,ahová elhordhatnám.Van hely a bölcsiben,azzal nincs gond.Viszont időközben nekem megszűnt a munkahelyem.Keresek másikat,de hogyan oldjam meg a munkába állást,ha nem tudom a gyereket elhelyezni.
2011. dec. 6. 12:48
 1/5 anonim ***** válasza:

Szerezz valahonnan munkáltatói igazolást. Dolgoznod nem kell végül is...

Egyébként úgy tudom, nem kötelező, csak a bölcsik így szelektálnak, mert túl sok a jelentkező, így ki akarják zárni azokat, ahol anyuka otthon van (ennek ellenére én elég sok ilyet ismerek, teát beszerezhető az a papír valahonnan...)

Mondjuk elképzelni sem tudom, merre lakhattok, ahol túl sok a bölcsihely... :o)

2011. dec. 6. 12:51
 2/5 A kérdező kommentje:
vidéken,egy kisvárosban.munkahely nulla,így anyuk otthon vannak.
2011. dec. 6. 12:54
 3/5 anonim ***** válasza:

Bölcsije válogatja...

Mivel túljelentkezés van legalább is Pesten én azzal szembesültem (most idén májusban volt kislányom 1 éves)és áprilisban beirattam de nem mondtak semmi biztosat csak azt hogy nem butaság sőt születéskor már be kell iratni ahhoz hogy mire 2 éves lesz és szeptemberben menne addígra a várólistán olyan helyre kerüljön hogy fel is vegyék...Én mikor megszületett csak nevettem ezen hogy korai..de most...

Van ahol kell van ahol nem munkltatói..túljelentkezés függő ill hogy mennyivel elötte irtatod be...

2011. dec. 6. 12:55
 4/5 anonim ***** válasza:
szerezz egy ismerős vállalkozót, aki ad igazolást, hogy visszamész dolgozni. Máshogy ez nem fog menni sajnos. Államilag csak 5 éves korától kötelesek a gyerekkel "foglalkozni".
2011. dec. 6. 13:02
 5/5 anonim ***** válasza:

1 hónapig nem kell bevinned a munkáltatóit, úgyhogy addig lesz időd keresgélni.:)

Vagy ha végleg nem találsz, akkor tényleg az előbbi megoldásokból válogathatsz. Ráadásul a gyerek igényeihez is tudsz igazodni, hogy nyugodtan menjen a beszoktatás.

2011. dec. 6. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!