Bölcsibe tényleg akkor veszik fel a kicsit, ha van munkahely?
Szerezz valahonnan munkáltatói igazolást. Dolgoznod nem kell végül is...
Egyébként úgy tudom, nem kötelező, csak a bölcsik így szelektálnak, mert túl sok a jelentkező, így ki akarják zárni azokat, ahol anyuka otthon van (ennek ellenére én elég sok ilyet ismerek, teát beszerezhető az a papír valahonnan...)
Mondjuk elképzelni sem tudom, merre lakhattok, ahol túl sok a bölcsihely... :o)
Bölcsije válogatja...
Mivel túljelentkezés van legalább is Pesten én azzal szembesültem (most idén májusban volt kislányom 1 éves)és áprilisban beirattam de nem mondtak semmi biztosat csak azt hogy nem butaság sőt születéskor már be kell iratni ahhoz hogy mire 2 éves lesz és szeptemberben menne addígra a várólistán olyan helyre kerüljön hogy fel is vegyék...Én mikor megszületett csak nevettem ezen hogy korai..de most...
Van ahol kell van ahol nem munkltatói..túljelentkezés függő ill hogy mennyivel elötte irtatod be...
1 hónapig nem kell bevinned a munkáltatóit, úgyhogy addig lesz időd keresgélni.:)
Vagy ha végleg nem találsz, akkor tényleg az előbbi megoldásokból válogathatsz. Ráadásul a gyerek igényeihez is tudsz igazodni, hogy nyugodtan menjen a beszoktatás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!