Ki megy oviba a gyerekért? Szülők vagy nagyszülők? Van olyan munkahely egyáltalán, ahonnan 16 órára a gyerekért lehet menni?
Én tanár vagyok, én viszem őket 7-re és hozom el őket 15.30-16 körül, ha nincsenek éppen tornán, foglalkozáson.
Kivéve 2 hetente 1X, amikor értekezlet van nálunk.
Most, hogy már ovis lesz a fiam, illetve költöztünk is, így majd nem lesz ebből gond, meg hát itt tényleg ötig lehet menni, sőt, fél hatig. Amíg bölcsis volt, addig sokszor mentek a nagyszülők is, bár ők is dolgoznak, csak kötetlenebb a munkaidejük.
Mondjuk én egyetemista vagyok, szóval elvileg oda tudtam volna érni, de azért ha sose megyek be órára, akkor nem sokáig jártam volna oda. Sokszor volt fél négyig órám, de messze laktunk az egyetemtől, a bölcsi meg a lakóhelyhez volt közel. Fél óra alatt képtelenség volt odaérni, ilyenkor a nagyszülők mentek. Most közel lakunk az egyetemhez is, az ovi meg itt van a szomszédban, így már nem lesz gond ebből.
De a bölcsinél én is gondolkodtam azon, hogy aki rendesen, 8-tól 4-ig dolgozik, az hogy ér oda négyre? Teleportál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!