Mikor érdemes elkezdeni a bilire szoktatást? Mikor érett meg rá a gyerek?
Figyelt kérdés
2012. jan. 24. 14:28
11/13 anonim válasza:
kisfiam decemberben töltötte a kettőt,tehát nem egyszerü mert nem nyár van ugye bár...,okos kisfiu mindig mondtam bele kell pisilni a bigyóba,de esze ágába sem tartotta mindig felugrált.aztán egyszer csak elegem lett nem adtam rá pelust csak éjjelre ,persze bepisilt volt hogy gatyókába kakilt,de ez ezzel jár szerintem.és most ott tartunk örül ha bele pisil kap mindig valamit ,akkor hivjuk apát ,meg mamit telefonon és ö dicsekszik hogy pisiltam bincibe.pár napja egyszer sem pisilt be ,nagyon örülök neki és a kisfiam is ......,gondolom már nem sok idö amikor szól is magától mert most kb óránként ráültetem ......
12/13 anonim válasza:
Ne eroltesd! Majd megerik ra. Az en kisfiam a bili-wc latvanyat is utalta meg 1 honappal ezelott is. Aztan hetfon megint elkezdtuk a szobatisztasagra szokatast es lam, megy minden mintha a nagykonybe lenne megirva. Mondom meg csak hetfon kezdtuk de szinte teljesen szobatiszta.
Itthonra abszolut, ejszaka teszek ra pelust de reggel mindig szarazon veszem le rola, olyankor egybol megy pisilni. Es tegnap este mentunk vhova. Indulas elott pisilt, tettem ra egy szokato pelust de mikor hazaertunk szaraz volt es itthon egybol pisilt.
Szoval ha megerik ra akkor nagyon gyorsan szobatiszta lesz!Ne aggodj!
2,5 eves kisfiu anyukaja
13/13 anonim válasza:
Jah es az en fiam egybol a wc-re szokott nem szereti a bilit.
Nem tudom miert, talan a Matuka mintas wc-szukito az oka :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!