Van olyan gyerek, amelyik abszolut NEM sir a bölcsödebe?
Figyelt kérdés
Egy baratnom,ma vitte,Ma volt az elso nap es nem sirt.2012. jan. 23. 16:57
1/6 anonim válasza:
Igen, van. Az enyém sem írt. Nagyon élvezte, alig várta a másnapot, hogy mehessen. Aztán kb. 2 hét múlva már nem várta annyira, de nem sírt. És azóta sem fordult még elő egyszer sem.
2/6 anonim válasza:
A nagy sem sirt elso par hetben es utana is csak 1-2x.
A kicsi oktonerben kezdte es meg 1x sem sirt. Most mar beszokott teljesen, remelem igy is marad.
De sajnos jovo hettol 1-1 oraval korabban mennek be reggel es tovabb maradnak du, na azt nem tudom hogy viselik majd.
3/6 anonim válasza:
az én fiam szoktatás alatt egyáltalán nem sírt,azóta is nagyon ritkán.inkább ha már elfárad,hét vége felé járunk,és inkább velem lenne,akkor van egy kicsit hiszti,de amikor kilépek az ajtón,már csend van
4/6 anonim válasza:
Az enyém sem sírt, amikor először otthagytam, akkor is csak ilyen kis "mmmmmm-mmmmm" hangot adott, amikor vitte be a gondozónő, de amikor mentem érte, mondták, hogy rögvest el is terelték a figyelmét, és nem volt semmi sírás.
5/6 anonim válasza:
Enyém sem sírt, vidáman ment az elején. Majd pár hét után "tisztességből" nyavalygott egy kicsit, de igazi nagy síró jelenet nem volt. ha nem sír örülj neki. Barátnőm kisia 1 éven keresztül sírva járt, nem volt jó se neki se a gyereknek.
6/6 anonim válasza:
Az é kislányom sem sírt. Az első pár hétben alig várta, hogy mehessen. Aztán amikor rájött, hogy ezután minden nap ez lesz, akkor 1-2 nap nyöszörgött, de aztán újra minden rendben lett, örömmel megy, de azért nagyon örül, amikor megyek érte. Azt olvastam, hogy állítólag ha érzelmileg kiegyensúlyozott az anya-gyerek kapcsolat, akkor a gyermek könnyebben szakad el a szülőtől, így a bölcsit is jobban viseli, elfogadja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!