Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit lehet tenni ha nem alszik...

Mit lehet tenni ha nem alszik a gyerek?

Figyelt kérdés
Kisfiam 3 éves és nagyon nehezen alszik el. Nem tudom mit csináljak. Van ötletetek, ami nektek bevált? Délben sem alszik, a levegőn is vagyunk, este mégis 11 óra mire elalszik, reggel pedig 7kor már ébren van. Délután pedig csak kinlódik alvás helyett...
2012. jan. 22. 22:00
 1/3 anonim ***** válasza:
Ebreszd fel 6kor. Ebed utan (kb fel 1kor) csendespiheno 1 or hosszaig. Este 8kor furdes, aztan mar csk a szobajaban jatszhat csendben.
2012. jan. 22. 22:14
 2/3 anonim ***** válasza:

meselemez/kazi hallgatás a sötétben.

amúgy elaludna 9kor is, csak legyél határozottabb.délutáni pihinél nézzen mesét,de nem kelhet fel.

pár nap és megszokja,de ne lazázd el. tudom,h jajszegénykesír,de ezzel teszel neki jót.7-8fele keljen reggel.Este 8fürcsi,9ig mese vagy pici játék,aztán lemezre aludjon.

nálunk bevált

4éves és három hós fiúk anyuja

2012. jan. 22. 22:27
 3/3 anonim ***** válasza:
Mennyit mozog? Ovis már? Nálunk pár nap múlva kezdi a kisfiam a bölcsit, szóval nincs annyira "kikészítve" még. A múltkor a párom 1,5 órát volt vele a játszóházban, már fél10-kor aludt, máskor 10-fél11-ig is kukorékol. Szóval hiába a levegő, ha fizikálisan-szellemileg nem fáradnak le, legalábbis nálunk ez lehet a késői elalvás gondja. Pár hónapja még 8-fél9 körül már aludt, most meg ez van. Én is az időben való megfürdetést javaslom, nálunk most a mi ágyunkban alhat el még, tv kikapcs, csend és mondom neki, hogy aludjunk, maradjon mellettem (kislámpa világít). Átölelem és szépen lassan elalszik. Amíg korábban aludt el, az ágyában volt, szóval nem tudom igazán miért lett ilyen, érdekes.
2012. jan. 22. 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!