Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Megfulladhat attól egy gyerek,...

Megfulladhat attól egy gyerek, ha a takarója alatt alszik?

Figyelt kérdés

ma amikor benéztem a 3éves lányomhoz,hogy elaludt-e,-azt láttam,hogy úgy alszik,hogy a feje is a takaró alatt van.amikor levettem róla már nagyon izzadt volt a feje.nem is értem hogy hogyan bírt így elaludni.

ez veszélyes lehet??

2011. aug. 31. 15:38
 1/7 anonim ***** válasza:
70%
Egy 3 évesnél ez már nem gond. Már van akkora, hogy ha "fullad", akkor le tudja rúgni, vagy kotorni magáról a takarót. Az én 3 évesem meg a párnába fúrja a fejét (pedig tök lapos párna).
2011. aug. 31. 15:41
 2/7 anonim ***** válasza:
63%
Nem tudom, de inkább adj rá hálózsákot.
 3/7 anonim ***** válasza:
70%
nem, az ő korában már nem, egy néhány napos újszülöttre rakhatsz olyan nehéz takarót, hogy nem tudja lerúgni magáról, de egy 3 évesnél már rég nincs ilyen veszély.
 4/7 anonim ***** válasza:
70%

Nem.Az én fiam is ilyen,úgy alszik,mint az apja:)

Sőt van egy kedvenc takarója,amit 50 fok melegben sem lehet tőle elvenni.Hiába izzad,akkor is a fejére húzza.

2011. aug. 31. 15:50
 5/7 anonim ***** válasza:
70%

Szerintem se aggódj.

Az én 3 éves fiam a plüss kutyájába fúrja a fejét és édesen szuszog.:)

2011. aug. 31. 15:54
 6/7 A kérdező kommentje:
remélem tényleg nem veszélyes,mert különben nem fogok tudni nyugodtan aludni. a legnagyobb melegben is képes betakarózni,de most előszőr csinálta ezt,hogy még a feje is alatta volt.
2011. aug. 31. 15:58
 7/7 anonim ***** válasza:

Apa pl. mindig úgy alszik - takaró a fején, lába a szabadban.

Néha én is fejre húzom, de soha nincs már ott, mikor ébredek. Kiskoromban meg volt, h 15 plüss is volt az ágyamban, és egyszer sem fulladtam tőlük, pedig azok szőrösek ám. :)

Egy 3 éves meg simán lerugdossa magáról, v felébred, ha levegő kéne neki, és leszedi. Szóval ne aggódj, nem lesz baja. Sok kisgyermek bújik takaró alá - lehet, épp játszott, és bealudt.

2011. aug. 31. 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!