Ez a gép jó kruppos gyerek szobájába, vagy a sima hidegpárásító jobb?
Jónak tűnik, csak egy bibt látok:
"A Salin gép által kibocsátott levegő nem befolyásolja a légtér páratartalmát "
Ha alapból nem elég párás nálatok a levegő, akkor épp hogy nem párásít, szóval nem is tudom, pontosan mit csinál.
A fűtés szezonban a lakások nagy részében alacsonyabb a páratartalom a normálisnál, egy hidegpárásító épp ezt kompenzálja.
Az árát nem is néztem...
Nekünk ilyen van:
Teljesen jól működik.
Előtte egy Solac volt, ami a legolcsóbb kategória, de két év után orrán száján folyt. Ez eddig jól bírja, kb. két éves (és ajjaj, akkor még 18000 volt :o( :o)
kruppos kislány anyukája
Ja, és nekünk van még egy ilyenünk is, ezzel szoktunk sós vizet (gyógyszertári sós vizes oldat) párázni, bele az orrába/szájába, ezt nem használjuk rendszeresen, csak ha beteg.
Így van. pár napja kapcsoltuk be, és tavaszig menni fog.
Olyat is hallottam, hogy akik pl. panelban laknak (a fűtést nemigen tudják szabályozni), azoknál non-stop megy.
Minden nagyobb műszaki áruházban kapsz hasonlot,vagy akár olyat amit a válaszadó belinkelt.
Üdv:egy MM-os dolgozó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!