Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kisfiam 3 és fél éves. Szeptem...

Kisfiam 3 és fél éves. Szeptemberben kezdte az óvodát, akkor 20 kg felett volt. Azóta kb 2 hetente betegeskedik. Mértük a súlyát,19kg. Normális, hogy valamennyit csökkent a súlya és nemhogy gyarapszik, de vissza is esik?

Figyelt kérdés
2012. jan. 23. 18:37
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Csak nem küldtél fényképet, kedves kérdező. Ezek szerint mégsincs 110 cm a 3,5 éves fiad a 20 kg-hoz?

A fiammal most voltunk státusz vizsgálaton, átlag feletti magas, nemhogy törpe, 102 cm. Szerinte sincs 110 cm-es 3,5 éves EGÉSZSÉGES gyerek. A 20kg-ról nem is beszélve.

2012. jan. 27. 11:17
 22/25 anonim ***** válasza:

Szerintem a kérdező nagyon helyesen nem foglalkozik az őt pocskondiázókkal.

Te meg voltál védőnőnél és ő igazolta, hogy te okos és ügyes vagy a gyereked meg tökéletes.

Minden rendben van. Elégedett vagy. :)

2012. jan. 27. 11:32
 23/25 anonim ***** válasza:
Nem erről van szó, hanem nem szeretem a hazug embereket.
2012. jan. 27. 11:34
 24/25 anonim ***** válasza:

Miből gondolod, hogy hazug? Csak mert nem tett fel nyilvánosan képet a gyerekről?

1 kérdést tett fel amire 2 válasz érkezett (jelzem azt a 2 választ senki nem értékelte, hogy hasznos lenne-e avagy sem a kérdés szempontjából)

majd nekitámadt mindenki, hogy dagadt a gyereke örüljön, hogy fogy stb...nem ilyet kérdezett. Így én teljes mértékben megértem, hogy eltűnt innen...nekem sem kellene írni ide :x

2012. jan. 27. 12:43
 25/25 anonim ***** válasza:

Akkor hitetlenkedő írok még egy hihetetlen dolgot.A szomszéd kislány 2,5 éves és 106 cm!!!!!!Saját szememmel láttam.Az én 3,5 éves kislányom 105 cm.

Kérdező!Sajnálom hogy nem sok értelmes választ kaptál!Lassan már nem érdemes ide egy kérdést sem kiírni!

2012. jan. 27. 14:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!