Két éves kisfiam hamarosan bölcsis lesz. Tényleg sokat betegeskedik a legtöbb gyerek mikor bölcsibe kerül?
Figyelt kérdés
Eddig még csak lázas sem volt soha.
Hallottam, hogy az első évben sokat betegeskednek a gyerekek. Kíváncsi vagyok a tapasztalataitokra.
2011. dec. 24. 20:48
1/9 anonim válasza:
Nálunk eddig úgy van, hogy egy hét bölcsi, egy hét itthon. Bár a fiam kruppos, így ha egy kicsit is szmötyis az idő, és még vírusa is van, tuti kijön. Bár mióta bölcsibe jár, 3-szor volt beteg (krup, hányós fosós, kötőhártya gyulladás) de egyszer sem járt lázzal és orrfolyással, szóval elég enyhe lefolyású volt. Tavaly bölcsi nélkül 4-szer volt beteg, abból 3-szor antibiotikumot is kapott....
2/9 anonim válasza:
fiam szeptember óta jár bölcsibe,azóta már háromszor kapott antibiotikumot,kettőt két hét alatt.sokat is beteg és elég lassan gyógyul.ezek a bölcsis vírusok nagyon erősek.pedig kap vitamint,probiotikumot és jól is eszik
3/9 anonim válasza:
fiam decemberben kezdte a bölcsit, 2 hete beteg.... :(
4/9 anonim válasza:
Az első fél év nálunk úgy telt, hogy 1 hét bölcsi, 1-2 hét itthon. Láz, köhögés, nátha. Illetve bárányhimlő. A 2. félév már jobb, kevesebbet beteg.
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Amikor beteg a kicsitek, hogyan oldjátok meg az ápolását? Táppénzre mentek?
2011. dec. 25. 13:12
6/9 anonim válasza:
Szia! Az én kisfiam októbertől jár bölcsibe,azóta 3-szor volt beteg.Hörghuruttal 2 és fél hétig volt itthon ezzel kezdődött rögtön a két hét beszoktatás után:( aztán hányás-hasmenés,majd megint felső légúti betegség!!!Az a tipikus megyünk,nem megyünk,megyünk.......Pedig kap Béres Cseppet+Cebion Cseppet illetve most csinálunk egy 1 hónapos kúrát egy immunerősítővel! Igazából a jótékony hatása mindössze annyi,hogy szerintem gyorsabb lefolyású a betegség,enyhébb tünetekkel.De sajna a vírusok ellen semmi nem védi meg 100%-osan őket!Nálunk én vagyok itthon vele ha beteg,mert a párom reggeltől-estig dolgozik:( Persze a munkahelyen nem veszik jó néven,de valahogy túl kell élni ezt az időszakot.....Szóval nem akarlak elkeseríteni,de számíts arra,hogy beteg lesz!!!!Kívánom,hogy ne így legyen!Boldog Karácsonyt:)))
7/9 anonim válasza:
Attol fugg,ez gyerekekenkent valtozo. Kislanyom szeptember ota jar oviba,akkor kezdte,es egyszer votl nathas,beteg,laz nelkul azota sincs semmi.Nem szedunk vitamint,rengeteg 100%os gyumolcslevet fogyasztunk,rengeteg gyumolcsot,zoldseget, tehat nalunk nem volt ez,es van kisteso is,o ketszer volt nathas,abbol egy volt virusos szeptember ota,a masik megfazas volt. Tehat valtozo,egy evben egyszer ketszer betegek max.szerencsere,mi is.Szep napot
8/9 anonim válasza:
Tényleg változó, van akinek szerencséje van és nem beteges a gyerkőc, de van, akinek tényleg 1 hét bölcsi, 2 hét otthon. Sajnos mi az utóbbiba tartozunk, tavaly bölcsibe alig járt a lányom, idén ovis, idén is többször volt már beteg, de enyhébb lefolyásúak általában és többnyire "csak" orrfolyás van, aztán a betegség második felében köhögés. Talán lesz majd jobb is. Boldog karácsonyt!
9/9 anonim válasza:
10.41-es vagyok. Amíg lázas, addig táppénzen vagyok vele. Utána meg anyukáméknál van ha van kedve hozzájuk elmenni. Mert nem tud onnan hazajönni, ilyenkor kell, hogy aludjon. Ha nem akar kimenni, akkor maradok táppénzen amíg kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!