Akinek 2012. márciusában tölti be a gyermeke a 3. életévét, mikor kezdi az ovit? Márciusban, vagy csak szeptemberben?
Figyelt kérdés
2012. jan. 8. 12:30
1/7 anonim válasza:
ovikezdés csak szeptemberben van.
2/7 anonim válasza:
Kisfiam február 14.-én született, február 1-én már ovis lesz. Nálunk kezdhetnek évközben is
3/7 anonim válasza:
Ha őnagysága hajlandó lenne elhagyni a pelenkát, menne áprilisban, már a jele is kinnt van a csoportban. De minden jel arra utal, hogy szeptemberben megyünk csak :(
4/7 anonim válasza:
Én gondolkodtam ,hogy átiratom márciustól (4-én tölti) oviba, de egyrészt esélytelen év közepén bejutni másrészt meg úgy döntöttünk jobb lesz neki ha marad a megszokott környezetében amit véééégre mostanra megszokott (ősszel kezdte a bölcsit)
5/7 anonim válasza:
Akik azt írtátok, hogy már évközben van hely az oviban a kezdésre, ti hol laktok, melyik városban? Ha Pesten, akkor melyik kerületben?
Én 14. kerületben lakom, és itt minden tele van, többszörös a túljelentkezés. Még a szeptemberi kezdés miatt is aggódom, hogy tuti sikerülni fog-e.
6/7 anonim válasza:
Az enyém április végi, a 3. hozzászólóhoz hasonlóan pelenkagondjaink vannak nekünk is, úgyhogy valószínűleg szeptemberben. No meg nem tudom, hogy 2 hónapra érdemes lenne-e vinni - mire ténylegesen beszokik, itt a nyári szünet.
7/7 anonim válasza:
Március 12.-én lesz 3 éves, és 1.-én kezdi az ovit. Szerencsére nálunk van év közben is kezdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!