Kisfiam 3 és fél éves. Szeptemberben kezdte az óvodát, akkor 20 kg felett volt. Azóta kb 2 hetente betegeskedik. Mértük a súlyát,19kg. Normális, hogy valamennyit csökkent a súlya és nemhogy gyarapszik, de vissza is esik?
Off:
Néha ki tudok akadni egyes válaszokon...
Kedves 19.52-es, 3. válaszoló!
Az meg mi, hogy egy ekkora gyerek max 16kg ????
Képzeld el, hogy nem egészen 2,5 éves fiam kb. 100 centijéhez 18kg.
Csak mellékesen mondanám, hogy egy deka fölösleg nincs rajta, nemhogy kövér lenne...
Szép, izmos fiúcska....
Esetleg nekiálljon fogyókúrázni??
3. vagyok
egészségesen táplálva, zöldség, gyümölcs, főzelék, nem lesz ennyi a súlya, bármilyen táblázatot megnézhetsz, láthatod, hogy SOK a 20kg.
Ti dolgotok, hogy mivel etetitek a gyerekeiteket, de majd ne panaszkodjatok, hogy vajon miért hízott el.
Ennyi.
Tőlem kiakadhattok, a véleményemet nem változtatom meg.
Nem fogyókúráztatni kell, hanem felelősségteljesen etetni.
Jajj ez a táblázat...akkor eszerint az én 4 éves lányom még óriás is??? csak mert a max magasságnál van vagyis meghaladja, de ha már a centihez mérjük a kilói számát akkor mindjárt átlagos...olyan hülyeség e. Miért nem lehet megérteni, hogy nem minden gyerek egyforma? van olyan aki 13 kg 3 évesen és husi.
Aki meg lepontozott mert leírtam, hogy basszus az én lányom 20 kg nem kövér annak ajánlom figyelmébe a linkem (remélem sikerül) Igaz ugrik, mert csak ilyen képet találtam róla fürdőruhába és pucér képet még kitakarva sem teszek fel netre. Na de nem hiszem, hogy csak a szülői szemem nem látja rajta a hájat.
Ja és még 1 aki a táblázatot linkelte az nézze már a magasságot!!! Mert oké, hogy a táblázat szerint 3 évesen 17.5 kg a max, de basszus 102Cm-hez!!!!!!!!!!!!!!! A kérdező fia 110cm amihez a 20kg belefér. Vagy netán a fogyókúrán felül még zsugorítsa is?????
na mindegy
Azt meg sem merem kérdezni, hogy honnan tudod, hogy a játszótéren látott gyerek 20 kg volt?
Egyébként nem tömöm a gyereket csokival, mint mondtam úszni meg tornára jár ( a hét minden napján tornázik). Nem eszik sütit, sőt nem is édesszájú.
Azt még megkérdezném a lepontozóktól, bár tudom költői, de az, hogy zt írtam, hogy az én lányom nem kövér 20 kg , mert minden ember más és más az vajon miért nem hasznos? Szerintük netán minden ember ugyanolyan? És ha a játszótéren látott talán 20kg-os gyerek- ami meglepő módon még a kérdező gyerekével egy idős is (ránézésre)- dagi akkor minden 20 kg gyerek az, legyen 120cm vagy 80? Mert ugye nem mindegy.
Igazad van, nem tudom, hogy hány kg volt, de gurult, szuszogott, olyan kövér volt, hogy feszült rajta minden, 3,5 éves korára úgy ment, mint az én egy évesem.
DE műanyag kismotorja volt, így gondolom, hogy nem volt több 20kg-nál, mert az a motor tuti összetört volna akkor alatta.
De mindegy, feleslegesnek tartom itt vitatkozni.
Nekem van egy véleményem a 3,5 éves 110cm-ről is, mert az sem valószínű, hogy igaz.
Ha meg ilyen méretekkel rendelkezik egy 3,5 éves, akkor nem ártana elmenni egy hormonvizsgálatra.
Most meg már menjen hormonvizsgálatra is? Esetleg lehet, hogy nem hormonzavaros, hanem mondjuk magas? Mert a családban magasak a férfiak?
Nem tudjuk, de mivel eltér a tiédtől aki az átlag így menjen orvoshoz, mert vagy hazudik az anyuka is kicsi kövér gyereke van vagy igazat mond akkor meg hormonzavaros? eszem megáll. Még ha azt kérdezte volna, hogy szerintetek normális az, hogy a 3.5 éves fiam 20kg és 110 cm akkor esetleg megérteném a reakciót, de semmi ilyen nem volt megkérdezte, hogy normális az, hogy fogy a gyerek ha beteg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!