Kisfiam 3 és fél éves. Szeptemberben kezdte az óvodát, akkor 20 kg felett volt. Azóta kb 2 hetente betegeskedik. Mértük a súlyát,19kg. Normális, hogy valamennyit csökkent a súlya és nemhogy gyarapszik, de vissza is esik?
Örülj, hogy fogy, baromi sok ez egy 3,5 évesnek.
Tudom, most lepontozol, de egy ekkora gyerek 16kg max., afelett szerintem kövér. Fiam 100 cm és 15,5kg.
Enyém is fogyott egy kilót, igaz, 16-ról 15-re. Sokat volt beteg múlt hónapban, kevesebbet evett.
20 elég sok, magas is hozzá vagy ducika?
Miért lenne baromi sok? Az én lányom is 20 kg igaz 4 éves, de kislány 110 cm körül van és ha ránézel vékonynak látod, a bordái is kilógnak. Semmi poci, semmi rezgő háj. Izmos, úszni jár és tornára.
Nálunk ilyenek a lányom, a húgom is iszonyat vékony, de kilóra 56-58, pedig alig tűnik 50 kg-nak.
Minden ember más és más.
Ennyi erovel az egyik valaszolonak irnam: csak 100 cm a fiad 3,5 evesen???? Ilyen torpe? Nem azt kerdezte a kedves kerdezo, h mi a velemenyunk arrol, h 20 kg-os a gyermeke....
Es a valasz: nem baj, szinte minden gyerek betegseggel, igy fogyassal kezdi a bolcsit, ovit. Sajnos ez van. Jobbulast neki!
3 válaszoló!!!
Miért sok a 20 kg?
Az én kislányom 105 cm és 18kg és olyan vékony dereka van....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!